کد خبر: 1338
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳

رزمایش گردان‌های پایگاه محور حوزه خواهران کوثر در قم برگزار شد

رزمایش تاکتیکی گردان‌های نمونه پایگاه محور حجاب و نسیبه حوزه مقاومت بسیج سه کوثر در سپاه علی بن ابیطالب(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بسیج، مرتضی قاسمی، مسئول عملیات ناحیه بسیج امام رضا(ع) طی سخنانی در جمع شرکت‌کنندگان با تبیین اهداف برگزاری رزمایش اظهار کرد: بسیج از متن و بطن مردم است و زمانی که اتفاقی در سطح جامعه رخ دهد، بهترین گروهی که می‌تواند آرام‌سازی را انجام دهد افراد همان محله هستند و این یکی از ویژگی‌های مثبت نیروی عظیم بسیج است.

وی بیان کرد: آموزش‌های امداد و نجات، مردم‌یاری، ایمنی و پشتیبانی برادران در اغتشاشات جزء سین اصلی برنامه‌های رزمایش است و بانوان بسیجی این آمادگی را خواهند داشت که در مواقع بحرانی، به‌طور منطقی وارد عمل شوند.

یادآور می‌شود، راهپیمایی گردان‌های پایگاه محور نسیبه و حجاب در محل محوطه سپاه علی بن ابیطالب(ع) برگزار شد، سپس اعضای گردان‌ها در کلاس‌هایی با مربیگری هاشمی، طجری و مؤمن حضور یافتند.

captcha