کد خبر: 1341147
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۱

برگزاری دوره تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن در زرند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم از ابتدای آذرماه در مرکز تربیت مدرس و استاد عالی قرآن زرند آغاز شده است.


حشمت‌الله رضایی، مدیرعامل مرکز تربیت مدرس و استاد عالی قرآن کریم شهرستان زرند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: یک دوره آموزش تربیت مربی قرآن در قالب رشته ترجمه و مفاهیم از ابتدای آذرماه با حضور 35 نفر در مرکز تربیت مدرس و استاد عالی قرآن برگزار شده است.



وی در ادامه بیان کرد: این دور از رشته روزهای شنبه و دوشنبه برای بانوان برگزار شده است که مقرر شده تا به‌مدت 4 ماه به‌طول بیانجامد.



رضایی افزود: متعلمان رشته تربیت مربی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم با مباحث کاربردی در حیطه روش معلمی، اخلاق و احکام اسلامی، حفظ قرآن، مفاهیم تکمیلی و نظایر آنها آشنا می‌شوند.



مدیرعامل مؤسسه الضحی تأکید کرد: پس از برگزاری این دوره، آزمون صورت می‌گیرد و نفرات ممتاز حائز دریافت گواهینامه قبولی از سوی مرکز تربیت مدرس و استاد عالی قرآن خواهند شد.



وی در پایان یادآور شد: مرکز تربیت مدرس شهرستان زرند تاکنون توانسته 10 حافظ کل قرآن و بیش‌از 50 حافظ جزء‌های مختلف قرآن را تحت پرورش قرار دهد.

captcha