کد خبر: 1341252
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹
حجت‌الاسلام زاهدی‌راد:

پرورش روح، با یاری عالمان دینی میسر می‌شود

گروه اجتماعی:‌ سرپرست تبلیغات اسلامی ممسنی با تأکید بر نقش آموزش و پرورش، پرورش روح را نیازمند کمک عالمان و دانشمندان دینی دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌السلام سیددرویش زاهدی‌راد، سرپرست تبلیغات اسلامی ممسنی امروز، 23 آذر در دیدار با جمشید افراسیابی، مدیر آموزش و پرورش نورآباد گفت: همان‌طور که وقتی جسم مریض شود نیازمند درمان از طریق پزشک است، روح آدمی هم نیاز به پرورش دارد و آن از طریق عالمان و دانشمندان دینی امکان‌پذیر می‌شود.



وی تصریح کرد: آموزش و پرورش خانه دوم جوانان، نوجوانان و کودکان است و پویایی آن موجب پیشرفت است و ضعف و مریضی فرهنگی، باعث عقب‌ماندگی می‌شود.



حجت‌السلام زاهدی‌راد اظهار کرد: سازمان تبلیغات شهرستان آمادگی خود را برای همکاری در برنامه‌های فرهنگی، به‌ویژه جلسات پرسش و پاسخ در مسائل دینی و گفتمان‌های دینی با موضوعات مختلف اعلام می‌کند و امیدواریم با وحدت و انسجام فرهنگی بتوانیم جامعه‌ای دور از آسیب داشته باشیم.



در این دیدار افراسیابی گفت: از آن‌جا که جوانان نیاز به مشاوره دینی دارند آماده همکاری در زمینه‌های دینی و فرهنگی با اداره تبلیغات و اجرای برنامه‌های مورد لزوم در مدارس هستیم.



بنا‌بر این گزارش، در ادامه این نشست حجت‌الاسلام زاهدی‌راد با حجت‌السلام رضایی، کارشناس امور تربیتی و نماز آموزش و پرورش دیدار کرد.

captcha