کد خبر: 1341271
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد:

«پژوهشگری نوین»؛ شعار حوزه‌های علمیه خواهران در امر پژوهش

گروه حوزه‌های علمیه: حجت‌الاسلام جمشیدی در پیامی به مناسبت هفته پژوهش «پژوهشگری نوین» را به عنوان شعار محوری حوزه‌های علمیه خواهران در سال جاری تحصیلی بیان کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران همزمان با هفته پژوهش با صدور پیامی تصریح کرد: امسال با تاکید بر استمرار فرهنگ‌سازی و برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در تمامی مدارس علمیه خواهران، «پژوهشگری نوین» به عنوان شعار محوری برگزیده شده، تا خواهران طلبه به همه جنبه‌ها، مزایا، قابلیت‌ها و کارآمدی ابزارها و روش‌های نوین پژوهشی، خصوصاً بهره‌گیری از امکانات دیجیتال و فضای مجازی و سایبری در پیگیری اهداف و طرح‌ها و برنامه‌های پژوهشی، توجه ویژه داشته و همه این امکانات را به کار گیرند.



بنا بر این گزارش، متن کامل این پیام به شرح زیر است:



بسم الله الرحمن الرحیم



سَنُرِیهِمْ آیَاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنْفُسِهِمْ حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَلَمْ یَکْفِ بِرَبِّکَ أَنَّهُ عَلَى کُلِّ شَیٍ شَهِیدٌ فصلت:53



به زودى نشانه‌هاى خود را در افقها‏[‏ى گوناگون‏]‏ و در دلهایشان به آنها نشان می‌دهیم تا برایشان روشن گردد که او خود حق است. آیا کافى نیست که پروردگارت خود شاهد هر چیزى است؟



متعالی‌ترین تکاپوی همیشگی بشر، کشف حقیقت و شناخت راز و رمزهای هستی بوده و خواهد بود. ارزشمندترین ارمغان و میراث گذشتگان و سلف صالح، هدایت کردن انسان‌ها به سوی حقایق هستی و درک و فهم و واکاوی معارف عظیم الهی است؛ که از سوی پیامبران بزرگ تبیین و تبلیغ گردیده است. این تکاپوهای مقدس، هزاران هزار انسان شیفته کشف و وصال به حق را از حیرت و گمراهی و سرگشتگی رهانیده و به سرچشمه حقیقت رسانده است؛ اما صد البته دریای بیکران معارف الهی که در همه عوالم هستی نهاده شده، آن قدر وسیع و گسترده است که حقایق کشف شده در برابر گهرهای دست نیافته را، بسیار ناچیز می‌نماید. از این رو اگر همه حقیقت‌پژوهان حوزوی کمر همت بربندند تا با همت والا و جهد و جد و اراده راسخ، به کشف و استنباط معارف نورانی الهی دست یابند و هر یک سهم بزرگ و پر برکتی در این راه ایفا نمایند، ره به گزاف نسپرده‌اند.



در این میان، حوزه‌های علمیه خواهران که افتخار دارد هزاران دانش‌آموخته مکتب اهل بیت علیهم السلام را از بین بانوان میهن اسلامی در دامن خود بپروراند و اندیشه و استعداد و قلم آنان را در راه گسترش اندیشه دینی به فعلیت برساند، اکنون باید در این تکاپوی مقدس، رسالت تاریخی خود را در ایفای سهم و نقش شایسته، عهده‌دار بشود و با خدا‌محوری و خود‌باوری، فاصله زیادی را که تا رسیدن به قلّه کمال و تعالی باقی است، با همت مضاعف و سرعتی دوچندان طی نماید.



این مهم، با حرکت به سمت ایجاد ظرفیت‌های لازم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، جهت ایجاد مراکز و نهادهای پژوهشی با مشارکت خواهران فاضل و فرهیخته دست یافتنی است. از این رو در جهت ایجاد آمادگی‌های کامل در بین خواهران و در راستای تحقق شعار راهبردی «هر طلبه، یک پژوهشگر» که از سال 1390، توسط معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، انتخاب شده و هر ساله بخشی از تمهیدات آن در قالب شعار محوری سال پی گیری می‌شود، سال گذشته شعار محوری «گسترش فرهنگ پژوهش» با محوریت انجام کرسی‌های آزاد اندیشی برگزیده شد و امسال با تاکید بر استمرار فرهنگ‌سازی و برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در تمامی مدارس علمیه خواهران، «پژوهشگری نوین» به عنوان شعار محوری برگزیده شده، تا خواهران طلبه به همه جنبه‌ها، مزایا، قابلیت‌ها و کارآمدی ابزارها و روش‌های نوین پژوهشی، خصوصاً بهره‌گیری از امکانات دیجیتال و فضای مجازی و سایبری در پیگیری اهداف و طرح‌ها و برنامه‌های پژوهشی، توجه ویژه داشته و همه این امکانات را به کار گیرند. طبعاً مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، مدیریت‌های استانی، مسئولان، هیئت‌های امنا و مدیران مدارس علمیه خواهران، همه مساعی خود را در جهت کاربست امکانات و لوازم پژوهشی نوین در جهت رونق تمام عیار فعالیت‌های پژوهشی خواهران طلبه به کار خواهند برد؛ چرا که بالندگی و شکوفایی استعدادها در فضای آزاداندیشانه حوزه‌ها، به حمایت دلگرم‌کننده متولیان امر، نیاز دارد. در این میان از عموم صاحب‌نظران و فرهیختگان حوزوی علاقه‌مند به گسترش و نشر معارف اهل بیت علیهم السلام انتظار داریم مرکز مدیریت حوزه‌‌های علمیه خواهران را صمیمانه و متعهدانه یاری رسانند.

captcha