کد خبر: 1342778
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵
حجت‌الاسلام مهدوی:

لزوم تبلیغ دین درفضای مجازی به واسطه تشکل‌ها و NGoها

گروه فضای مجازی: مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: به موازات تبلیغ سنتی باید به حمایت و ترغیب تشکل‌ها و NGOها(سازمان‌های مردم نهاد)جهت حضور فعال در عرصه تبلیغ دین در فضای مجازی پرداخت.


حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، فضای مجازی را یک فرصت و تهدید دانست و افزود: فرصت از این جهت که بستر مناسبی فراهم شده که می‌توان به‌واسطه آن حقایق، ارزش‌ها و نقاط قوت اعتقادی خود را که کم هم نیستند را به تمام جهانیان معرفی کرد کمااینکه امروزه بسیاری از افراد به اینترنت دسترسی دارند و بیشتر کاربران فضای مجازی نیز قشر جوان هستند؛ لذا دامنه اثرگذاری تبلیغ دین در فضای مجازی بسیار گسترده است.



وی ادامه داد: فضای مجازی زمانی به‌عنوان یک تهدید تلقی می‌شود که ما عدم حضور فعال و جدی در این حیطه، عرصه را برای شبه‌پراکنی‌های روزافزون دشمنان خالی بگذاریم لذا می‌طلبد که ما به‌واسطه فعالیت گسترده در فضای مجازی در قالب سایت‌ها و وبلاگ‌های متعدد درصدد پاسخگویی به ابهامات و سؤالات برآییم کمااینکه شبهه همیشه وجود دارد ولی نکته مهم این است که آن در ذهن محبوس شود، در غیر این‌صورت آسیب‌زا و موجب انحراف خواهد بود.



حجت‌الاسلام مهدوی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد  تخصصی حوزه‌های علمیه در رابطه با مقوله تبلیغ دین در اینترنت بیان کرد: فعالیت مستمر و نتیجه‌بخش حوزه در زمینه تبلیغ اینترنتی منوط به در اختیار داشتن امکانات، تمهیدات و نیروی انسانی کافی است و همچنین باید به بیان اهمیت، ضرورت و کاربرد این مهم در قالب دوره‌های آموزشی پرداخته شود، از طرفی لازم است که برخی از طلاب درصدد تغییر نگرش خود باشند بدین منظور که صرفاً به تبلیغ سنتی اکتفا نکنند.



مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در واکنش به اعترافات دشمنان مبنی بر انتشار تصاویر قمه‌زنی به‌عنوان عزاداری روز عاشورا در فضای مجازی، خاطرنشان کرد: متاسفانه عمل قمه‌زنی در عزاداری‌ها یک آسیب و بدعت محسوب می‌شود؛ لذا می‌طلبد که تمام مراجع شیعه به‌صورت هماهنگ این کار را ممنوع کنند کمااینکه بنا بر حکم حکومتی و فتوای مقام معظم رهبری در نظام مقدس جمهوری اسلامی، قمه‌زنی حرام بوده و ارتکاب آن جرم محسوب می‌شود.



حجت‌الاسلام سعید مهدوی ادامه داد: با توجه به اینکه در الگوی حکومت اسلامی ملاک و میزان در بحث‌های حکومتی فرمایشات ولی‌فقیه، مقام معظم رهبری است باید تمام مراجع تقلید نیز به تأسی از ایشان عمل قمه‌زنی را محکوم کنند.



وی اضافه کرد: خوشبختانه امروز ماهیت بدعت‌گزاران برای همگان آشکار شده و وهابیون و تروریست‌ها در بین مردم چهره‌ای منفور دارند و جمهوری اسلامی ایران که در دنیا پرچمدار مبارزه با افراطیون است باید درصدد معرفی الگوهای موفق و درست در جامعه باشد تا مردم فرق مسلمان و غیرمسلمان را از هم تشخیص دهند.



مهدوی تبلیغ دین در اینترنت را بهترین نمونه امر به معروف دانست و افزود: اینکه کسی ندای دین و اسلام ناب را که همان اسلام اهل‌ بیت(ع) است را به گوش جهانیان برساند گام مهمی در جهت اشاعه معروف و نهی از منکر در جامعه برداشته است لذا به موازات  تبلیغ سنتی باید به حمایت و ترغیب تشکل‌ها و NGo ها نیز جهت حضور فعال در عرصه تبلیغ دین در فضای مجازی پرداخت.



مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در پایان بیان کرد: همه مردم می‌توانند در مقوله تبلیغ اینترنتی دین ورود پیدا کنند ولی دستگاه‌های فرهنگی که از امکانات و ابزار حکومتی برخوردارند وظیفه بیشتری در این باره دارند کمااینکه سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت‌های خود را در قالب سایت برتر و قوی تبیان پیگیری می‌کند.

captcha