کد خبر: 1342971
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹

تجمع بزرگ عزاداران اربعین حسینی در سمنان برگزار خواهد شد

گروه اجتماعی: :اجتماع بزرگ عزاداران اربعین حسینی با عنوان لبیک یا حسین (ع) در شهرستان سمنان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، سعدالدین فرماندار شهرستان سمنان 25 آذرماه درجلسه هماهنگی برگزاری مراسم اربعین با حضور سعدالدین فرماندار شهرستان سمنان، در محل فرمانداری و با حضور مسئولان هیات‌های مذهبی و مداحان و ذاکران اهل بیت و مدیران دستگاههای فرهنگی و مذهبی شهرستان با تشکر از پیگیری‌های حجت الاسلام والمسلمین حاج اقا عبدوس  به عنوان محور هماهنگی هیات‌های مذهبی سمنان در فراهم‌سازی بستربرگزاری بزرگترین اجتماع عزاداران حسینی در روزاربعین امسال گفت: پیگیری‌ها و نزدیک‌سازی نظرت مسئولان هیات‌ها و ذاکران و مداحان اهل بیت از سوی امام جمعه موقت سمنان با برگزاری بیش ازهفت جلسه منجر به تشکیل این جلسه هماهنگی شد.

وی با بیان این موضوع که این برنامه معنوی و مذهبی عزاداری برای اولین بار در شهرستان در حال شکل گیری است گفت: ترویج فرهنگ عاشورایی و استمرار نهضت حسبنی همواره در قلوب شیعیان پیرو ابا عبدا...عامل زنده بودن این واقعه عظیم در جهان اسلام بوده است. سعدالدین تصریح کرد: برای اولین بار با حضور همه هیات های مذهبی شهرستان تجمع بزرگ عزاداران اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان با نام لبیک یا حسین (ع) در شهر سمنان برگزار می‌شود.
حضرت حجت الاسلام والمسلمین اقا عبدوس امام جمعه موقت سمنان نیز در این جلسه با تشکر از همکاری هیات‌های مذهبی و مداحان و ذاکران اهل بیت در برنامه‌ریزی مراسم بزرگترین تجمع عزاداران حسینی در روز اربعین امسال گفت: با تدابیر اتخاذ شده این مراسم در جوار امامزاده یحیی (ع) و جوار گلزار مطهر شهدا در خیایان آستانه غربی و جنوبی برگزار خواهد شد.

 خیابان آستانه ضلع غربی به سمت خیابان باهنر محل تجمع برادران عزادار حسینی و خیابان استانه به سمت خیابان شهدا در ضلع جنوبی همت اباد محل تجمع خواهران عزادار خواهد بود.

وی محل تجمع همه عزاداران عاشورایی را میدان امام خمینی (ره) به سمت خیابان آستانه وامامزاده یحیی (ع) و گلزار شهدا در روز دوشنبه مورخ 2/10/92ساعت 9/30 صبح  اعلام و  از عموم مردم شهید پرور و حسینی شهرستان دعوت نمود در این تجمع بزرگ  عاشورائیان شرکت نمایند.

قرائت زیارت اربعین، مداحی و سینه زنی و سخنرانی و برپایی نمازجماعت ظهر و عصر روز اربعین پایان بخش مراسم عزاداری خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین قدرتی، دبیر مجمع علمای استان سمنان  با تشکر ازپیگیری‌های بعمل آمده تشکیل تشکل مردمی برگزاری مراسم‌های بزرگ مذهبی  در شهرستان را پتانسیل بزرگی جهت ترویج فرهنگ اسلامی در شهرستان دانست و گفت: این گونه مراسم با پیام وحدت و یکدلی رهروان نهضت عاشورا پاسخی به تلاش دشمنان در ایجاد افراط و تفریط و ورود خرافات در مراسم‌های معنوی و مذهبی شیعیان خواهد بود. وی برنامه‌ریزی دشمنان برای نسل جوان در بی تفاوتی به اصل قیام عاشورا و ورود به مباحث خرافی هیات‌های مذهبی را در چند سال اخیر از مهمترین برنامه‌های آنان جهت ضربه زدن به فرهنگ عاشورا دانست و افزود: برگزاری چنین تجمعات بزرگ عزاداران واقعی امام حسین (ع) نقشه‌های انان را خنثی خواهد کرد  و فضایی معنوی در شهرستان حاکم می‌گردد.
گفتنی است پخش مستقیم برنامه عزاداری از طریق صدا و سیمای مرکز استان، برپایی ایستگاههای پذیرایی از عزادارن حسینی ، برپایی نماز با شکوه جماعت ظهر و عصر عزاداران حسینی در ظهر اربعین و اطعام عزادران ، حرکت عزاداران از 40 مسجد و 40 هیات در سطح شهر به سمت محل برگزاری مراسم در میدان امام خمینی (ره) از دیگر برنامه های این مراسم خواهد بود.
لازم به ذکر است عزاداران حسینی با وضو جهت برگزاری نماز  باشکوه ظهر و عصر اربعین شهادت سید و سالار شهیدان مهر و سجاده و زیر انداز به همراه خود داشته باشند.

captcha