کد خبر: 1343007
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹

جهت شکل گیری سرمایه اجتماعی شناخت سبک زندگی در مدارس ترویج شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: اگر بخواهیم هویت و سرمایه اجتماعی خود را شکل دهیم باید شناخت سبک زندگی را در محیط مدارس ایجاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمد بناییان سفید، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان دیروز 24 آذر در گردهمایی اعضای تشکل‌های دانش‌آموزی شهرستان دامغان اظهار کرد: با هوشیاری و تلاش دست‌اندرکاران نظام تعلیم و تربیت نظام تربیت خانواده‌ها و مدارس رو به پیشرفت است و اگر بخواهیم هویت و سرمایه اجتماعی خود را شکل دهیم باید شناخت سبک زندگی را در محیط مدارس ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه تمامی اهداف یک نظام تربیتی در خانه و مدرسه شکل می‌گیرد گفت: با این تفاوت که در نظام تعلیم و تربیت در مدارس تمامی مراحل هدف، محتوی ، روش و ارزشیابی نیز مو به مو اجرا می‌شود.
به گفته وی تابع کمیت رشد علمی هستیم و بعد پیشرفت تحصیلی و بهره هوشی هیجانی و عاطفی را مد نظر قرار نداده بلکه تمام ابعاد را مد نظر داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی دوره اول شهرستان دامغان بازدید کرد و افزود:

 دانش آموزان باید با استفاده از استعدادها، آن را تبدیل به خلاقیت و نوآوری کنند و در جامعه و شناخت پدیده ها از آن بهره کافی را ببرند.

وی دانش آموزان را به استفاده بهینه از استعدادها و ظرفیت‌های این دوران فراخواند و گفت: با استفاده بهینه و مستمر و تلاش، افراد می‌توانند به اهداف عالیه دست یابند.

captcha