کد خبر: 1343141
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

برگزاری همایش «دانشگاه نسل سوم» به مناسبت هفته پژوهش

گروه اقتصاد: به مناسبت هفته پژوهش، همایش «دانشگاه نسل سوم» با حضور مشاور رئیس‌جمهور در دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، همایش «دانشگاه نسل سوم» به مناسبت هفته پژوهش با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی، مشاور رئیس‌جمهور، در دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای برگزار می‌شود.



براساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی، مشاور ارشد رئیس‌ جمهور و غریبی، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت. همچنین ریاست دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای با موضوع «دانشگاه کارآفرین، دانشگاه نسل سوم» و کارآفرین نمونه در زمینه «بازاریابی و تجاری‌سازی»، مطالبی را بیان خواهند کرد.



همچنین، در اختتامیه این همایش از پژوهشگران و کارآفرینان برتر نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.



یادآور می‌شود، این همایش روز سه‌شنبه، 26 آذرماه از ساعت 8:30 تا 16 در دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای، واقع در میدان ونک، خیابان برزیل شرقی، جنب دیوان محاسبات کشور، پلاک 4، طبقه چهارم، سالن اجتماعات برگزار می‌شود.

captcha