کد خبر: 1343632
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵
توکلی:

صدا و سیما نسبت به تهیه فیلم از مؤسسات قرآنی اقدام کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر جامعة‌القرآن ازنا خواستار اطلاع‌رسانی رسانه ملی در خصوص طرح حفظ قرآن شد و گفت: صدا و سیما با تهیه فیلم از فعالیت‌های مؤسسات قرآنی و مصاحبه با فعالان قرآنی زمینه و انگیزه افراد نسبت به یادگیری قرآن را افزایش دهد.


معصومه توکلی، مدیر جامعةالقرآن ازنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به اجرای طرح ملی حفظ قرآن و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور خاطرنشان کرد: این طرح که در شهرستان ازنا زیر نظر اوقاف در حال اجرا است تاکنون پیشرفت خوبی داشته است اما آنچه حائز اهمیت است این است که موفقیت این طرح وابسته به وجود اساتید و مربیان باتجربه در زمینه حفظ قرآن است که متأسفانه در این بخش با مشکل مواجه هستیم.



وی لزوم برگزاری دوره‌های تربیت مربی حفظ قرآن را متذکر شد و افزود: مربیان و اساتید جامعةالقرآن با توجه به اینکه دوره‌های مختلف آموزش قرآن را طی کرده‌اند در برگزاری این طرح موفق عمل کرده‌اند که می‌طلبد مؤسسات و مراکز قرآنی نیز از وجود اساتید و مربیان باتجربه برای کلاس‌های حفظ قرآن استفاده کنند.



توکلی ادامه داد: حفظ قرآن یک کار تخصصی است پس می‌طلبد از مربیان با تخصص قرآنی و یا حافظ قرآن نیز در این بخش استفاده شود تا در قرآن‌آموز ایجاد انگیزه کند.



وی گفت: بسیاری از قرآن‌آموزانی که از طریق مؤسسات قرآنی پیگیر حفظ قرآن هستند می‌گویند حفظ قرآن را با چندین مربی کار کرده‌ایم و این در حالی است که بسیاری از این حافظان در روان‌خوانی هنوز مشکل دارند.



مدیر جامعةالقرآن ازنا افزود: طرح ملی حفظ قرآن از آنجایی که فرد شخصاً می‌تواند خودش در خانه هم به آن اقدام کند یک طرح موفق است به شرط اینکه از طریق رسانه ملی اطلاع‌رسانی لازم در خصوص این طرح ملی همانند اطلاع‌رسانی که برای طرح قرآنی 1446 و 1447 صورت گرفت برای این طرح نیز انجام پذیرد.



توکلی لزوم توجه به روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌آموزان را مورد تأکید قرار داد و گفت: مربیان و اساتید قرآنی نباید اجازه دهند قرآن‌آموز آنها آیات را غلط حفظ کند چرا که وقتی قرآن‌آ‌موز به این غلط‌‌‌‌‌خوانی خود پی ببرد انگیزه خود را از دست می‌دهد.



وی اضافه کرد: با توجه به اینکه حفظ سوره‌های جزء 30 قرآن راحت‌تر است می‌طلبد مربیان قرآنی در بخش کودکان و نوجوانان با حفظ این جزء قرآن شروع کنند تا در قرآن‌آ‌موز ایجاد انگیزه و رغبت شود.



توکلی گفت: با توجه به هجوم فرهنگی دشمن که از راه‌های مختلف و با شیوع بازی‌های رایانه‌ای غیر مفید می‌خواهد نسل نوجوان و جوان ما را به سمت خود بکشد می‌طلبد کلاس‌های قرآنی ما برای کودک جذبه داشته باشد و این در گرو استفاده از اساتید و مربیان با تجربه و متخصص قرآنی است.



وی گفت: مؤسسات قرآنی باید احادیث و آیات در رابطه با اهمیت قرائت و حفظ قرآن را برای والدین قرآن‌آ‌موزانی که به مؤسسات قرآنی مراجعه می‌کنند بیان کنند تا آنها نسبت به حضور فرزند خود در کلاس‌های قرآن رغبت بیشتری داشته باشند.



توکلی خواستار آن شد که صدا و سیمای استان با تهیه فیلم از فعالیت‌های مؤسسات قرآنی و جامعةالقرآن‌های استان و مصاحبه با فعالان قرآنی به‌ویژه در بخش کودکان و نوجوانان زمینه تشویق این قرآن‌آموزان و ایجاد انگیزه در سایر افراد نسبت به یادگیری قرآن و شرکت در کلاس‌های آموزش قرآن را فراهم کنند.

captcha