کد خبر: 1343816
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

اعتقاد به وجود منجی بهترین راهنمای اخلاق و معرفت است

گروه اجتماعی: اعتقاد به وجود منجی و نجات‌بخش بشریت، بهترین راهنمای اخلاق، ایمان، معرفت، برادری و اخوت است و سختی‌ها و رنج‌ها را بر انسان‌ها هموار می‌کند.


آیت‌الله دری نجف‌آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، همزمان با آغاز سالروز ولایت حضرت امام زمان(عج) با بیان اینکه عشق به ولی‌عصر(عج) عامل انگیزه‌های عمیق دینی و تلاش صادقانه برای سلامت، سعادت، عدالت، امنیت، رفاه و آسایش جامعه بشری است، گفت: اعتقاد به وجود منجی و نجات‌بخش و امام حاضر و ناظر که طبق روایات عین‌الله الناظره و اذن‌الله السامعه و یدالله الباسطه است، بهترین راهنمای اخلاق، ایمان، معرفت، برادری و اخوت است و سختی‌ها و رنج‌ها را بر انسان‌ها هموار می‌کند.



وی اظهار کرد: اعتقاد به وجود منجی نوید عزت و سربلندی مستضعفان و ستمدیدگان را بر مستکبران و ستمگران می‌دهد و پیروزی حق را بر باطل و غلبه حق‌گرایان بر پیروان باطل و نابودی دستان جبار کفر و الحاد اموی، عباسی، مروانی و سفیانی را بشارت می‌دهد به‌طوری که خداوند در آیه شریفه «وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ»، (اسرا/81) مژده سنت‌های قطعی و لایتخلف و لایتبدل الهی را در پیروزی صالحان بر فاسقان می‌دهد و اینکه اسلام از نو زنده می‌شود و ارزش متعالی اسلامی حاکم خواهد شد.



روابط انسان‌ها بر سایه ولایت الهی برقرار خواهد شد



عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: روابط انسان‌ها بر سایه ولایت الهی و اخلاق و تقوی برقرار خواهد شد و علوم و فنون بشری به اوج خود خواهد رسید و انسان‌ها از نمای ظرفیت وجودی خود در راه کبر و کمال، موقت و قرب الی الله بهره‌مند می‌شود.



وی اظهار کرد: دوران امامت حضرت ولی عصر(عج) در بعضی روایات تا 309 سال به تعداد سال‌هایی که اصحاب کهف در غار بودند ذکر شده است و با توجه به این مهم باید گفت که این تازه آغاز راه و صبح سحر و ستاره امید امیدواران و طلیعه خورشید عدالت و فجر تاریخ عبادالصالحین است.



امام جمعه اراک بیان کرد: عقل‌ها، عواطف و احساسات به‌صورت متعادل و متوازن شکوفا خواهد شد و تقوی، احسان و ایثار فراگیر و فضای جامعه بشری فضای طهارت، فضائل، برکات و باقیات‌الصالحات خواهد بود.



آیت‌الله دری افزود: بر طبق روایات نقل شده در زمان ظهور منجی زمین پاره‌های جگر خود را بیرون خواهد ریخت و تمامی ظرفیت‌ها و استعداد‌های کره زمین و ذخایر اعماق آن در خدمت بشریت و ولایت قرار خواهد گرفت و چشم‌های معرفت، بصیرت، حکمت و کرامت انسان‌ها بینا می‌شود و گوش‌های حق‌پذیری و زبان حق‌گویی فراگیر می‌شود و جان‌ها برای حضور آماده و دل‌ها برای کسب فیوضات رحمانی زنده و زمینه برای تقرب الی الله فراهم می‌شود.



تحقق آرمان‌های الهی و باورهای اعتقادی



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: رضایت آن بزرگوار که رضایت خداوند متعال است، اصل قرار می‌گیرد و افکاربشریت به اوج رشد، پویایی و بالندگی می‌رسد و زمینه لازم برای تحقق آرمان‌های الهی و باورهای اعتقادی فراهم می‌شود.



آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: تناصر ایدی و ارجل، تعاون و تعاضد همه نیروهای حق طلب و مرزبانان خیرات و راهیان نور و خیر مطلق با پیشوایی امام عصر به مجاهدت و فداکاری  پرداخته و عرصه زمین را از لوث عناصر شر و پیشوایان شرارت پاک و مطهر خواهند ساخت و خداوند یاوران آن حضرت را یاری خواهد فرمود.



عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان افزود: خداوند فرمانروایی زمین را در اختیار حجت پاک و مطهر خویش از آل‌ یاسین قرار می‌دهد تا به عدالت حکمرانی کند و نیروهای خیر را بر شر حاکم سازد و دست جباران را از سر مظلومان کوتاه کند.

captcha