کد خبر: 1343977
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
نجفی‌قدسی خبر داد:

رقابت 700 متسابق در مسابقات قرآن دارالقرآن امام علی(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دارالقرآن امام علی‌ابن‌ ابی‌‌طالب(ع) از آغاز هفتمین دوره مسابقات قرآن این دارالقرآن در بخش آقایان خبر داد و گفت: در این دوه از مسابقات، 700 شرکت کننده حضور دارند.


مرتضی نجفی‌قدسی، سرپرست دارالقرآن امام علی‌ابن ابی‌طالب(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آغاز هفتمین دوره مسابقات قرآن این دارالقرآن در بخش آقایان، گفت: این مسابقات از صبح امروز، 27 آذرماه آغاز شده است.



وی در ادامه با تأکید بر اینکه این مسابقات در دو بخش آقایان بالای 16 سال و زیر 16 سال برگزار می‌شود، افزود: در مسابقات این دوره و در بخش آقایان، بیش از 700 متسابق حضور دارند که از امروز رقابت سه روزه‌ای را برگزار خواهند کرد. در بخش بانوان نیز که اواخر هفته گذشته برگزار شد، بیش از 1000 شرکت کننده در رشته‌های مختلف حضور داشتند.



سرپرست دارالقرآن امام علی‌ابن‌ ابی‌طالب(ع) همچنین در مورد رشته‌های این دوره از مسابقات تصریح کرد: در این دوره، شرکت کنندگان در رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ 15 جزء، حفظ پنج جزء، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل به رقابت می‌پردازند.



نجفی‌قدسی با اشاره به اینکه این مسابقات پس از گذشت شش دوره، اکنون جنبه سراسری پیدا کرده است، گفت: در این دوره از مسابقات برای اولین بار شرایط مساوی بین شرکت‌کنندگان شهرستانی و تهرانی برقرار شده است و این متسابقان در یک شرایط مساوی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.



وی در ادامه با تأکید بر اینکه در حدود نیمی از شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات از شهرستان‌ها هستند، اظهار کرد: دلیل استقبال مطلوبی که از این مسابقات به عمل آمده است را می‌توان به جوایز آن نسبت داد؛ چرا که ما تصمیم گرفته‌ایم جوایز به گونه‌ای اهداء شود که اکثر شرکت کنندگان از آن بهره‌مند شوند.



سرپرست دارالقرآن امام علی‌ابن‌ ابی‌طالب خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات تصمیم گرفته‌ایم علاوه بر افرادی که رتبه‌های برتر را کسب و جوایز مربوط به خود را دریافت می‌کنند، به افرادی که نمره‌هایشان از 80 بالاتر باشد نیز جوایز نقدی از 100 ـ 500 هزار تومان را اهدا کنیم.



هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان تهران، ویژه خواهران نیز در روزهای 20، 21 و 22 آذرماه در رشته‌های حفظ کل، حفظ پانزده جزء، حفظ پنج جزء و ترتیل‌خوانی قرآن کریم و در دو مقطع سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار شد.



یادآور می‌شود، این مسابقات در حسینیه فاطمیون تهران، واقع در بهارستان، خیابان مجاهدین اسلام برگزار می‌شود.

captcha