کد خبر: 1344122
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳
حجت‌الاسلام ستوده:

حوزه هنر دینی نیازمند برنامه‌ریزی مدون و دقیق است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در مراسم اختتامیه نخستین مسابقه عکس عاشورایی گفت: حوزه هنر دینی نیازمند برنامه‌ریزی مدون و دقیق است و در این راستا باید از ظرفیت‌های مختلف کمک گرفت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردیبل، حجت‌الاسلام ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل دیروز 26 آذر ماه در مراسم اختتامیه نخستین مسابقه عکس عاشورایی، که به همت جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، در محل نگارخانه خطایی اردبیل برگزار شد، گفت: باید متناسب با شأن و منزلت هنرمندان و فرهیختگان حوزه هنر و فرهنگ دینی از آنها تجلیل به عمل آمده و برای آنها ایجاد انگیزه شود.



وی با انتقاد از عدم برنامه‌ریزی مناسب در بحث هنر و فرهنگ دینی در استان خواستار اختصاص اعتبارات ویژه به این بخش شده و گفت: این امر باعث پراکنده‌کاری شده و لازم است مسئولان توجه بیشتری به این مقوله داشته باشند.



مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همکاری و مشارکت مردم در این امر را با اهمیت دانست و افزود: باید کارهای فرهنگی خصوصا فرهنگ دینی به مردم و سازمان‌های مردم نهاد واگذار شده تا این بخش با خلوص بیشتری جلوه بگیرد.



حجت‌الاسلام ستوده با اشاره به جاودانگی واقعه عاشورا در این مراسم گفت: اگر در بحث عاشورا مکان به عراق و شام و زمان واقعه به دهم محرم محدود شود در حقیقت واقعه کربلا هدف‌گذاری نشده است. عاشورا بر اساس هدف و شایستگی که حضرت اباعبدالله در نظر داشتند فراتر از بعد زمان و مکان است.



وی خاطرنشان کرد: اگرچه آثار هنری در حوزه عاشورا پیام‌رسان این واقعه بوده و باعث حفظ ماندگاری آن می‌شود.



حجت‌الاسلام ستوده، با ابراز تاسف از بی‌توجهی به مسائل فرهنگی در اردبیل اظهار کرد: در اردبیل تا به حال هیچ جلسه فرهنگی ویژه هنرمندان و فرهیختگان برای ارائه مطلب و یک استراتژیکی و بحث فرهنگی تشکیل نشده و علت آن عدم برنامه‌ریزی مناسب بر مسائل فرهنگی توسط مسولان مربوطه است. این در حالی است که برای سازمان‌های مختلف جلسات مختلف در استانداری تشکیل می‌شود؛ لذا موضوع مقابله با تهاجم فرهنگی باید در اردبیل مهم تلقی شود.



وی با بیان اینکه برای به تصویر کشیدن مراسم عزارادری دارالارشاد 25 دستگاه فرهنگی و غیرفرهنگی همکاری کردند گفت: این گونه کارها باید به مردم واگذار شوند و مردم نهادی شوند.



یادآور می‌شود، نخستین مسابقه دانشجویی عکس عاشواری به همت جهاد دانشگاهی اردبیل و با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی، میراث فرهنگی، حوزه هنری، بسیج هنرمندان، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه علمی کاربردی و اداره اوقاف و امور خیریه استان اردبیل برگزار شد.

captcha