کد خبر: 1344392
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸
اخبار اجتماعی در هفته‌ای که گذشت؛

عمره آغاز شد/ جاماندگان کربلا پیاده‌روی می‌کنند

گروه اجتماعی: آغاز عمره مفرده که طی آن 870 هزار نفر عازم سرزمین وحی می‌شوند و پیاده‌روی مردم تهران به نیت پیاده‌روی نجف تا کربلا مهم‌ترین خبرهای اجتماعی هفته جاری سرویس اجتماعی ایکنا بود.


بسیج شهرداری تهران مجری دوره «تحکیم روابط خانوادگی» می‌شود، عنوان اولین خبر سرویس اجتماعی خبرگزاری ایکنا طی هفته جاری بود و در ادامه، این سرویس از ارسال 3600 اثر به مسابقه «آسمانی‌ترین پیامک» که مربوط به عمره دانشگاهیان است خبر داد.



در ادامه انتشار اخبار اجتماعی هفته، اعلام شد: فرهنگسراهای بهاران، امید و ابن‌سینا ویژه برنامه پرده عشاق با محوریت تجلیل از مفاخر حسینی را برگزار می‌کند، همچنین به دلیل نزدیکی به هفته وقف، مجموعه نمایشگاهی و کتاب «تا ابد..» برگرفته از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی به مناسبت هفته وقف تولید و منتشر می‌شود.



«اعلام فراخوان جشنواره خبرگزاری‌ها و نشریات الکترونیک جشنواره امام رضا(ع)»، «قرائت زیارت‌نامه حضرت رسول(ص) در سراسر کشور»، «اعزام کاروان 1600 نفره پیاده اربعین از تهران» و «150  دبستانی در مسابقات مداحی شرکت کردند/ آغاز رقابت‌های دوره اول متوسطه» از دیگر خبرهای هفته جاری ایکنا بود.



همچنین در طی هفته جاری معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) پردیس بانوان از برگزاری نشست «خانواده پژوهی در سیره رضوی» در این دانشگاه خبر داد و آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره بهار با محوریت شعار «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» از سوی جهاد دانشگاهی نیز تا 30 آذرماه جاری، اعلام شد.



از جمله مهم‌ترین خبرهای هفته جاری در خصوص حج، آغاز عمره مفرده سال 92ـ 93 بود،؛ همچنین «اعزام 70 مبلغه به عمره» و  محقق شدن زیارت حضرت رسول(ص) در ماه صفر دیگر خبرهای مربوط به حوزه حج سرویس اجتماعی ایکنا را تشکیل می‌داد.



در هفته جاری خبرهای مربوط به وقف به دلیل نزدیکی به هفته وقف نیز افزایش داشت که طی آن خبرهای: «بانوان؛ واقف 25 درصد کل موقوفات»، «کشف و تخریب مکانی خرافی در شهرستان شفت توسط اوقاف»،همایش توسعه وقف و حوزه‌های علمیه 26 آذر در قم برگزار می‌شود» از جمله خبرهای مربوط به حوزه وقف بود.



«خروج 600  هزار خانوار محروم از چتر حمایتی کمیته امداد»، «دیدار 3500 دانشجو با مقام معظم رهبری» دیگر خبرهای اجتماعی هفته جاری را تشکیل دادند.



همچنین دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس از ارائه پنج ژورنال جدید مد و لباس اسلامی ـ ایرانی شامل طرح‌های چادر، پوشش سر، لباس مجلسی و لباس اجتماع خبر داد، نخستین مراسم اعطای جایزه ملی «ایسپا» برگزار شد و ستادهای دهه فجر در سراسر کشور نیز فعال شدند.



و در پایان: همزمان با اربعین حسینی؛ جاماندگان کربلا میدان امام‌حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم(ع) را پیاده می‌پیمایند.

captcha