کد خبر: 1344452
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰

اعطای 200 گواهینامه به قرآن‌آموزان مهد قرآن آل یاسین اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به بیش از 200 نفر از قرآن‌آموزان که در رشته حفظ قرآن موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون‌های پایانی شدند، گواهینامه گذراندن دوره اعطا می‌شود.


حسن‌علی قربانی، مدیر مهد قرآن آل یاسین اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با اعطای این گواهینامه‌های قرآنی، گفت: بیش از 200 نفر از قرآن‌آموزان که در رشته حفظ قرآن موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون‌های پایانی شدند از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گواهینامه گذراندن دوره آموزشی دریافت می‌کنند.



وی اظهار کرد: این گواهینامه‌ها در رشته‌های حفظ 10، 20،30 جزء قرآن به قرآن‌آموزان در مقاطع مختلف سنی اعطاء می‌شود.



قربانی عنوان کرد: معمولاً پس از حفظ هر 5 جزء قرآن، حافظان گرد هم جمع می‌شوند و به تثبیت محفوظات قرآنی می‌پردازند و این کلاس‌ها در حال حاضر به‌مدت یک روز در هفته دایر است.



مدیر مهد قرآن آل یاسین اصفهان خاطرنشان کرد: از دیگر کلاس‌های آموزشی در این مرکز قرآنی می‌توان به آموزش روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر و مفاهیم و دوره‌های تربیت مربی قرآن اشاره کرد.

captcha