کد خبر: 1345315
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۴

همایش ملی «اخلاق و اقتصاد اسلامی» در قم برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاری / سیدمحمد تنکابنی: همایش ملی «اخلاق و اقتصاد اسلامی» روز 28 آذرماه در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز خبر و اطلاع‌‌رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، درسال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، همایش ملی «اخلاق و اقتصاد اسلامی» و«رونمایی از جایزه اقتصاد اسلامی شهید صدر» با حضور دانش‌پژوهان اساتید، علما و برخی از شاگردان شهید آیت‌‌الله سیدمحمدباقر صدر روز پنجشنبه، 28 آذرماه  در تالار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)   برگزار شد.

دبیرعلمی این همایش طی سخنانی گفت: انجمن اقتصادی حوزه علمیه قم با مشارکت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و با همکاری بیش از 20 مرکز حوزوی و دانشگاهی و سازمان‌ها، ‌همایش علمی اخلاق و اقتصاد اسلامی  و رونمایی از جایزه اقتصاد اسلامی شهید صدررا برگزار کرد.

محمدجواد توکلی اظهار کرد: در این همایش که روز پنجشنبه برگزار شد، آیت‌الله محسن اراکی، از شاگردان آیت‌الله سیدمحمدباقرصدرسخنرانی کرد وعصر همان روز نیز آیت‌الله حائری شیرازی به سخنرانی پرداخت.

در این همایش حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم رجایی، سعید خدیوی با موضوع سنجش و ارزیابی شاخص صداقت در بازار محصولات صنعتی ایران به ارائه مقاله پرداخت و محمدجواد توکلی، ازمؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) نیز به عنوان دبیرعلمی همایش به ارائه مقاله و سخنرانی پرداخت.

captcha