کد خبر: 1345685
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲

طرح «همنوا با زائران نینوا» در دو مرز شلمچه و چذابه در حال اجراست

گروه اجتماعی: اسکان زائران و اجرای برنامه‌های فرهنگی در قالب طرح «همنوا با زائران نینوا» توسط جمعیت هلال احمر خوزستان ویژه زائران حسینی در مرزهای شلمچه و چذابه در حال اجراست.


حجت‌الاسلام والمسلمین امین جامعی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در جمعیت هلال احمر خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: با توجه به فرارسیدن اربعین حسینی و به‌منظور تکریم زائرین حسینی که مورد تأکید نماینده ولی‌ فقیه در استان است، جمعیت هلال احمر خوزستان به‌عنوان کمیته اسکان در قالب طرح «همنوا با زائران نینوا» فعالیت‌های خود را در این ایام دنبال می‌کند.



وی تصریح کرد: با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر وظایف دینی و فرهنگی برعهده دارد، طرح «همنوا با زائران نینوا» برای سال چهارم در این راستا در حال اجراست. دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در جمعیت هلال احمر خوزستان متصدی امورات فرهنگی در جمعیت هلال احمر است که در حاشیه اسکان زائران، به انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی برای آن‌ها می‌پردازد.



جامعی با بیان اینکه طرح «همنوا با زائران نینوا» در دو مرز شلمچه و چذابه برای زائران اربعین در حال اجراست و در ایام پس از اربعین نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در مجموع دو اردوگاه بزرگ اسکان در دو محل با استعداد 800 چادر تدارک دیده شده است. پاسخگویی به مسائل شرعی در خیمه‌های نماز اردوگاه‌ها، برگزاری مراسم مذهبی و عزاداری، توزیع بسته‌های فرهنگی ـ تبلیغی به‌منظور فرهنگ‌سازی و معرفی اهداف قیام عاشورا، امدادرسانی به زائران سالمند توسط اعضای هیئت علی‌اکبر جمعیت هلال احمر خوزستان و اسکان و توزیع نذورات خیران بخشی از برنامه‌های این طرح است.



مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در جمعیت هلال احمر خوزستان یادآور شد: طراحی این برنامه‌ها از خوزستان و خرمشهر آغاز شد و سپس در استان‌های مرزی به اجرا درآمد.

captcha