کد خبر: 1345908
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱
سردار وحیدی:

شهدا پرتوی از خون سیدالشهدا(ع) هستند

گروه خبرنگاران افتخاری/ سجاد مهتری طاهری: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت دهم شهدا را پرتوی از خون سیدالشهدا(ع) دانست و بیان کرد: این خون امام حسین(ع) بود که چنین جوانانی را در انقلاب اسلامی ایران پرورش داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در یادواره 20 شهید روستای آب‌شیرین کاشان، با تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی، اظهار کرد: اگر از رهبری که تجسم آن در ولایت فقیه تجلی یافته است جدا باشیم، راه امام حسین(ع) را نرفته‌ایم و هر راهی به غیر از راه حسینی، راه یزیدی است.



وی افزود: امام حسین(ع) با تمام وجود در مقابل ظلم و ستم ایستاد و ما نمی‌توانیم ادعای حسینی بودن داشته باشیم اما به دنبال سازش با دشمن امام حسین(ع) باشیم.



به گفته وی، ما نه تنها نباید دشمنی با خداستیزان و تبری از دشمنان امام حسین(ع) را لحظه‌ای فراموش نکنیم؛ بلکه باید آن را تا لحظه ظهور امام عصر(عج) در خود تقویت کنیم.



وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت دهم، شهدا را پرتوی از خون سیدالشهدا(ع) دانست و بیان کرد: این خون امام حسین(ع) بود که چنین جوانانی را در انقلاب اسلامی ایران پرورش داد که با پیروی از ولایت و امام راحل برای دفاع از اسلام و آرمان‌های انقلاب به جبهه‌ها شتافته و در راه خدا شهید شوند.



وحیدی با بیان اینکه ما دستمان از شهدا کوتاه اما نگاهمان به آنان است، متذکر شد: بر این اساس می‌خواهیم خود را به شهدا وصل کنیم و از آن‌ها کمک بگیریم تا بتوانیم راهی را که آن‌ها در آن پرواز کردند و به معبود خود رسیدند طی کنیم.



وی پرواز کردن را مهم‌تر از پریدن خواند و با اشاره به اینکه ما شهدایی داریم که به معنای حقیقی پرواز کردند و راه پرواز کردن را به آموختند تأکید کرد: ما هر چه داریم به برکت شهدا و خون آنانی است که در برابر دشمن سازش نکردند و تا لحظه آخر جنگیدند تا به شهادت رسیدند.



وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت دهم با اشاره به رواج فرهنگ سازش در میان برخی افراد اذعان کرد: در دوران دفاع مقدس نیز برخی از افراد ناآگاهی که عقل مادی‌گرا و محاسبه‌گر داشتند اعتقادی به ادامه جنگ تا رسیدن به پیروزی نداشتند و به دنبال سازش با دشمن بودند.



وی با اشاره به اینکه وقتی فکرها شسته می‌شود منطق‌ها را عوض می‌کند، ابراز کرد: امروز مقام معظم رهبری به مانند دیده‌بانی هوشیار و آگاه به دنبال تغییر منطق مادی‌گرا و دنیاطلبانه افرادی است که به دنبال سازش با دشمن هستند.



به گفته وحیدی، منطق همه دنیای عرب به غیر از سوریه که همه در برابر او جبهه‌گیری کرده‌اند همین منطق مادی‌گرای دنیاطلبانه است که سازش با دشمن را در سرلوحه امور خود قرار داده‌اند.



وی تأکید کرد: اگر به تفکر حسینی و مکتب اهل بیت(ع) مجهز نباشیم به راحتی در دام منطق غلطی که اعتقاد به سازش با دشمن و کنار آمدن با دشمن دارد می‌افتیم.



وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت دهم، افزود: این منطق سازش‌ناپذیری جمهوری اسلامی با دشمن باعث شده است تا وهابیت حاکم بر قبله مسلمین با رژیم صهیونیستی متحد شوند و جمهوری اسلامی را معارض خود بدانند.



به گفته وی، جمهوری اسلامی امروز توانسته است منطقی را به جهان ارائه کند که همزمان هم ریشه رژیم صهیونیستی را می‌خشکاند و هم جریانی را که به نام اسلام اما علیه این دین مبین در حال فعالیت است رسوا می‌کند.



این کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک، تبعیت از رهبری تا آخرین قطره خون را یکی از مهمترین پیام‌های عاشورا، کربلا و اربعین دانست و گفت: امروز نیز پیام امام حسین(ع) و یارانش و شهدا این است که تا آخرین لحظه حتی در اوج سختی‌ها در کنار رهبری باشیم.



وحیدی ادامه داد: اگر تمامی عمر خود را در راه خدمت سپری کنیم اما از رهبری دور باشیم باید بدانیم همانا این راه باطلی است که به راه معاویه و یزید منتهی می‌شود.



وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت دهم با بیان اینکه سازش برای رفع مشکلات در منطق شهدا و از آن مهم‌تر در منطق امام حسین(ع) نیست، یادآور شد: امروز جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا و رهبری پارسا، هوشیار و متکی به خدا و اهل بیت(ع) در اوج قدرت و عزت است و هیچ کس حق ندارد این سربلندی و عزت را که دستاورد خون شهدا است نادیده بگیرد و در صدد گرفتن آن برآید.



وحیدی به توافقات حاصل شده در ژنو نیز اشاره کرد و گفت: در بحث توافقنامه ژنو، لبخند آمریکا و اروپا به دلیل قدرت رهبری و ملت ایران است که در مقابل آن احساس ضعف می‌کنند.



وی با بیان اینکه ملت قدرتمند ایران در برابر تحریم‌های دشمن نه تنها سر تعظیم فرود نمی‌آورد، بلکه آن را به سخره گرفته است، اذعان کرد: اگر امروز نفوذ انقلاب اسلامی در تمامی منطقه قابل مشاهده است به برکت خون شهدا است و اگر می‌خواهیم پیام‌آور خون شهدا باشیم باید همان راهی را برویم که زینب کبری(س) در کربلا رفت.

captcha