کد خبر: 1346272
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳

مراسم اربعین حسینی(ع) در بروجن برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاری / محمدامین آقائی: مراسم اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) در نقاط مختلف شهرستان بروجن برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  هیئت‌های مذهبی شهرستان بروجن در شب اربعین امام حسین(ع) با تجمع در مهدیه شهر بروجن این غم جانکاه را به امام عصر(عج) تسلیت و تعزیت گفتند.



این مراسم با اقامه نماز مغرب و عشا آغاز و با عزاداری، زنجیرزنی، سینه‌زنی، سخنرانی و توزیع نذری بین شرکت‌کنندگان به پایان رسید.



سخنران این مراسم امام‌جمعه شهر بروجن، حجت‌الاسلام حسین‌نژادیان بود که سخنانی در زمینه‌ اهمیت روز اربعین و اتفاقات بعد از عاشورا تا اربعین بیان کرد.



حسین‌نژادیان سخنران این مراسم گفت: در آئینه تاریخ، حوادثی دیده می‏‌شود که مثل یک حباب در خاطره‏‌ها می‏‌ترکد و گرد و غبار فراموشی می‏‌پذیرد و به کلی از صفحه یادها محو می‏‌شود اما حوادثی نیز هست که همانند موج، دامنه می‏‌گیرد، گسترده می‏‌شود و کران تا کران را در می‏‌نوردد.



وی تصریح کرد: چنین حادثه‏‌هایی، جاوید و بی‏‌مرگ است و هیچ سد و پرده‏‌ای را توان پوشاندن آن‌ها نیست. یکی از این سرگذشت‏‌های جاودانه، یاد بزرگ‌سردار دشت کربلا، حضرت حسین بن‌علی(ع) است که با هر اربعین، حرمتی فزون‏‌تر می‏‌یابد زیرا گرامیداشت چهلمین روز شهادت آن پرچم‌دار بزرگ اسلام، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره او و پاسداری از ارزش‏‌های معنوی است.

captcha