ساحل رنجبر، مسئول برگزاری کارگاههای افزایش جمعیت بسیج جامعه زنان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری کارگاههای افزایش جمعیت به صورت فصلی اظهار داشت: از ابتدای سال سه کارگاه با موضوع ازدیاد نسل و مبانی دینی و موانع ازدیاد جمعیت از سوی سازمان بسیج جامعه زنان برگزار شده است.
وی افزود: پیش بینی شده است که نفرات شرکتکننده در کلاسها ملزم به شرکت مستمر در همه دورهها باشند و در هر دوره 240 خواهر بسیجی از 6 حوزه در این دورهها شرکت داشته و با طرحها و برنامههای افزایش جمعیت که از سفارشات رهبر معظم است، آشنا شوند.
مسئول فرهنگی بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت مسلم بن عقیل(ع) هدف از برگزاری این کارگاهها را اقدامات فرهنگی و تبلیغی در راستای بالا بردن نرخ موالید در کشور دانست و اشاره کرد: تبیین این حقیقت که روزی رسان خداست و فقر مادی نباید دلیلی برای کم شدن نرخ تولد در کشور باشد، بررسی وظیفه دولت و مسئولان در راستای افزایش فرزندآوری، لزوم حمایت از زنان شاغل و اهمیت تقسیم امکانات در تمام سطوح کشور از دیگر مواردی است که در این کارگاه ها مورد بحث قرار می گیرد.
رنجبر خاطر نشان کرد: در این کلاسها خواهران بسیجی علاوه بر اینکه نظرات و سؤالات خود را مطرح میکنند از تجربیات و نظرات مربیان این کارگاهها که از مربیان طرح صالحین هستند بهره مند میشوند.
وی نقش بسیج جامعه زنان را هموار کردن پذیرش ذهنی و آمادگی بانوان برای فرزندآوری مهم و تأثیرگذار دانست و گفت: پایین آمدن نرخ تولد در کشور کاری نبود که در یک یا دو سال صورت بگیرد از این رو برگشتن به درصد مطلوب هم کاری است که به همان اندازه نیاز به گذشت زمان دارد اما فراهم کردن زیرساختهای پذیرش توسط خانوادهها مخصوصا خانوادههای جوان بر عهده مسئولین است.
مسئول برگزاری این کارگاهها حمایت دولت از مادران شاغل، اجرای مصوبه همگانی مرخصی زایمان در سطح کشور، فراهم کردن شرایط حضور بیشتر پدران کارمند در کنار مادر و بیمه زنان خانهدار را از مشوقهای بانوان و خانواده ها برای فرزندآوری برشمرد.
گفتنی است مرحله چهارم این کارگاه از 5 دیماه با موضوع آثار و برکات فرزند بیشتر برای مدت سهماه برگزار میشود.