کد خبر: 1347878
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸

خانواده شهدای سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تجلیل شدند

گروه جهاد و حماسه: آئین تجلیل از خانواده شهدای سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در محل سالن همایش‌های کوثر این سازمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله حسنی، قائم‌مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی و خانواده معظم شهدا برگزار شد، از خانواده و فرزندان شهدای سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تجلیل به عمل آمد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ابتدای این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی، به ویژه 48 هزار شهید گلگون‌کفن ارتش جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت و اقتدار امروز کشور را مرهون خون شهدا دانست و افزود: ما هر چه داریم از برکت خون شهداست؛ بنابراین وظیفه خود می‌دانیم که از خانواده‌های آنان تجلیل و قدردانی کنیم که البته این خود افتخار بزرگی است.

وی تصریح کرد: اگر امروز مسئولان نظام در مجامع بین‌المللی با اقتدار سخن می‌گویند، همه به برکت خون شهداست. 

حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم با بیان اینکه باید راه شهدا را ادامه دهیم و به وصیت آنان عمل کنیم، افزود: بصیرت یکی از موارد بسیار مهمی است که باید از شهدا آموخت؛ چرا که بصیرت یعنی شناخت لحظه‌ها و تصمیم‌گیری درست در همان لحظه که شهدا به درستی به آن عمل کردند. یکی از وصایای شهدا، حفظ وحدت در جامعه و اطاعت از فرامین ولی فقیه زمان است.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی، پی‌گیری مشکلات و مسائل مربوط به شهدا را از وظایف سازمان متبوعش خواند و گفت: نگاه مقام معظم رهبری به خانواده شهدا بسیار ویژه است. از این رو پی‌‌گیری موارد مربوط به آنان برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه ما خود را بدهکار شهدا می‌دانیم، افزود: باید بیشتر از این به شهدا و خانواده های محترم آنان خدمت کنیم. 

امیر سرتیپ دوم شاهین تقی‌خانی، جانشین معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهدای سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، به بیان خاطره از این شهدا پرداخت و اخلاص را رمز ماندگاری شهدا دانست و اظهار کرد: شهدا الگوهای ارزشمندی برای نسل‌های آینده به ویژه جوانان هستند.

گفتنی است در پایان این آئین، از جمعی از خانواده شهدای سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تجلیل به عمل آمد.

 

captcha