کد خبر: 1349110
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵

حماسه 9 دی درس عبرت‌آموزی برای آیندگان است

گروه سیاسی: مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: حماسه 9 دی درس عبرت‌آموزی برای آیندگان است و اینکه هرکس لحظه‌ای از خط ولایت فاصله بگیرد و یا با آرمان‌های رهبری زاویه‌ای داشته باشد با این مردم بصیر و همیشه در صحنه طرف است.


حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: بصیرت ملت ایران مهم‌ترین عامل شکست دشمن در فتنه 88 بود و تمام نقشه‌های دشمنان نظام و رهبری با شکست مواجه شد.



وی افزود: حماسه نهم دی یک بار دیگر ثابت کرد، با اشاره رهبری، بنیان کفر، نفاق، فتنه و فتنه‌گری را درهم پیچیده و به خواص بی‌بصیرت چنان درسی می‌دهند که در تاریخ جاودانه بماند.



وی افزود: مردم کوچه و بازار برخلاف تعدادی از خواص مانند همیشه در صحنه‌های خطر در میدان دفاع از انقلاب حاضر شدند و حماسه 9 دی را آفریدند و برای همیشه فتنه‌سازان و فتنه‌گران را در زباله‌دان تاریخ دفن کردند.



مردم صاحبان بی‌ادعا و مرید خالص رهبری هستند



مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه اعلام کرد: مردم از سنگر مسجد و هیئت الهام گرفته و بصیرت مثال‌زدنی خود را در صحنه‌های گوناگون به‌ویژه حماسه نهم دی 88 به رخ دنیا کشیده و با صدای رسا اعلام کردند که گذشت آن زمان که ولی خدا از فرط تنهایی سر‌ در چاه بگذارد و یا در کنج خانه مسموم شود و یا در دنیای پهناور اسلام فقط 70 نفر سرباز جان بر کف در رکاب داشته باشد.



وی بیان کرد: مردم سال‌ها پیش هشدارهای رهبری را درخصوص درس‌های کربلا و رسالت خواص و اثرات کج فهمی و بی‌بصیرتی آنان در جریان کربلا و سرنوشت اسلام نبوی را به گوش جان شنیده بودند و ۹ دی ۸۸ فرصتی برای لبیک به ندای حسین زمان بود و این لبیک، لبیکی جاودانه و تاریخ‌ساز شد.



حجت‌الاسلام صفی یاری عنوان کرد: حماسه نهم دی درس عبرت‌آموزی برای آیندگان است و اینکه هر کس لحظه‌ای از خط ولایت فاصله بگیرد و یا با آرمان‌های رهبری زاویه‌ای داشته باشد با این مردم بصیر و همیشه در صحنه طرف است.



حجت‌الاسلام صفی یاری افزود: تمامی پیامبران و اولیای الهی نیز با چنین افراد و جمعیت‌هایی مواجه بوده و در طول سالیان دعوت و مبارزه با انسان‌هایی روبرو بودند که به‌رغم ایمان ابتدایی، توان همراهی و همگامی با نهضت الهی آنان را نداشته و بین مسیر از راه هدایت و تقوی خارج شده و راه دیگری را برگزیدند.



مدیر‌‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: ریزش‌ها هر چند نگران‌کننده و تأسف آور است اما امری طبیعی بوده است و نباید موجب سرافکندگی دوستان و سوء‌استفاده دشمنان شود.



وی ادامه داد: چنانچه در تاریخ نورانی و باشکوه اسلام و نهضت عالم‌گیر نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) نیز چنین صحنه‌هایی به‌وضوح دیده می‌شود که افرادی در اواخر عمر آن حضرت و یا پس از رحلت ایشان دچار بی‌بصیرتی و یا عافیت‌طلبی شده و از راه حق و حقیقت منحرف و در منجلاب انحرافات و کج‌روی‌ها گرفتار شدند‌.



حجت‌الاسلام صفی‌یاری در ادامه گفت: در عصر ائمه اطهار(ع) و به‌خصوص در جریان قیام کربلا و شهادت سید‌الشهدا(ع) نیز چنین روندی ادامه داشت و در عصر ظهور و تا قیام قیامت هم ادامه دارد و به تدریج کسانی‌که ظرفیت، زمینه و تحمل حضور در جبهه حق را نداشته باشند با اندک بهانه و اندک تطمیع و تهدیدی ذلت حضور در جبهه باطل را به خود هموار کرده و می‌کنند.



وی عنوان کرد: در جریان انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی‌(ره) که استقرار نظام جمهوری اسلامی را در سرزمین پهناور ایران به ارمغان آورد نیز شاهد ریزش‌های کوچک و بزرگ متعددی بودیم.



وی بیان کرد: از ملی‌گراها، سلطنت‌طلب‌ها، افراد و گروه‌های انحرافی گرفته تا کسانی که در قامت رئیس جمهور و مقامات بلند پایه نظام و تا قائم مقام وقت رهبری را می‌توان بخشی از این ریزش‌ها به‌حساب آورد.



مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان تصریح کرد: فتنه 88 نیز برگ دیگری از ریزش های انقلاب اسلامی به شمار می آید که طی آن بخشی از نخبگان و خواص که دارای سوابق خوب و روشن در پیدایش و پیروزی انقلاب اسلامی بودند را در کام خود فرو برد و آنان را در زمره مردودین آزمون های سخت و دشوار و میدان های بصیرت و عبرت قرار داد.



حجت‌الاسلام صفی‌یاری یادآور شد: این قصه همچنان ادامه دارد و به تعبیر قرآن کریم همواره کسانی هستند که مسیر «من النور الی الظلمات» را پیموده و در معامله «نور و ظلمت» دچار خسران و ضرر عظیم شده و می‌شوند.

captcha