کد خبر: 1349164
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷

پخش «خورشید طوس» به مناسبت شهادت امام رضا(ع) از رادیو قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: ویژه‌برنامه «خورشید طوس» در روز شهادت امام رضا(ع) از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه‌برنامه «خورشید طوس» پنجشنبه، 12 دی‌ماه، همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) در قالب برنامه‌ای ترکیبی به روی آنتن شبکه رادیویی قرآن می‌رود.



براساس این گزارش، این برنامه رادیویی که از ساعت 9:30 به مدت 90 دقیقه پخش خواهد شد، شامل بخش‌هایی از جمله بیان جایگاه و مقام امام رضا(ع)، پخش گزارش از شهر مقدس قم و حرم مطهر حضرت رضا(ع) در مشهد مقدس و بیان سیره امام رضا(ع) است.



در این ویژه‌برنامه رادیویی، سیره امام رضا(ع) و همچنین دوران امامت ایشان از نظر سیاسی، اجتماعی و دینی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به اینکه دوران امامت امام رضا(ع) از نظر انحرافات مذهبی بسیار حساس بوده است، در بحث کارشناسی این موضوع پیگیری می‌شود.



همچنین، مروری بر فضائل اخلاقی، معنوی، و سیره و روش امام رضا(ع)، تبیین ولی‌عهدی امام رضا(ع) و شروط ایشان برای قبول آن، همچنین معرفی فرقه‌های انحرافی آن دوران، از دیگر محورهای این برنامه رادیویی است.



یادآور می‌شود، برنامه رادیویی «خورشید طوس» کاری از گروه اندیشه و فرهنگ قرآنی رادیو قرآن به تهیه‌کنندگی و سردبیری  سیدمحمدرضا میری و گویندگی رضا کاشفی است که با حضور حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.

captcha