به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) مراسم چهلمین روز شهادت حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم انصاری، رایزن فرهنگی سابق جمهوری اسلامی ایران در لبنان، با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمود علوی، وزیر اطلاعات، مقامات و شخصیتهای اجرایی و دانشگاهی و جمعی از مردم، امروز، دوشنبه، نهم دی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
در این مراسم، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و ذکر مصیبت و مرثیهسرایی توسط یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مداح، مشاور عالی رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند خاتم الانبیاء در سخنانی با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری همایشی در نکوداشت شهید انصاری گفت: او عمری خالصانه خدمت کرد و در نهایت، شهادت که آرزوی بزرگان است، اجر او شد.
وی خاطرنشان کرد: امیر المؤمنین علی(ع) در انتهای نامه خود به مالک اشتر میفرمایند: « از خدای میطلبم که به رحمت واسعه خود و قدرت عظیمش ... کار من و تو را به سعادت وشهادت به پایان رساند».
حجتالاسلام مداح با اشاره به اینکه شهادت در این مقطع زمانی برای فرزندان انقلاب، یک آرزوست، گفت: شهید انصاری به هیچ وجه، اهل شعار نبود؛ از سال 1371 که او را در مجمع جهانی اهل بیت(ع) شناختم، همواره کار بدون وقفه و بدون شعار را در دستور خود داشت.
وی افزود: شهید انصاری، سالها صادقانه در مجمع جهانی اهل بیت(ع)، مدیرکل ارشاد هرمزگان و گیلان و نیز در رایزنی فرهنگی کشورمان در سودان خدمت کرد و سپس در بیروت نامش در جرگه شهیدان بینالمللی نظام اسلامی درخشید.
مشاور عالی رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند خاتم الانبیاء در بخش دیگری از سخنانش گفت: خدا به پیامبر اسلام(ص) داد، تمام آنچه که به دیگر پیامبران نداده بود، چرا که مردم به درجهای از رشد و استعداد رسیده بودند که که آن چه نیاز بود، توسط پیامبر اکرم(ص) به مردم برسد.
وی اظهار کرد: از آنجا که هر آنچه از «رطب» و «یابس» نیاز بوده است، در قرآن کریم آمده است، و پس از ختم نبوت نیز امامت، آغاز شد و اولین آنها در غدیر و سایرین نیز در دیگر، حدیث نبوی معرفی شدهاند.
حجتالاسلام مداح به ترویج وهابیت با پولهای نفتی اشاره کرد و گفت: وهابیت به جنگ اسلام ناب که پرچم آن توسط امام خمینی(ره) برافراشته شده است، آمده است و فرزندان مکتب اهل بیت(ع) در این راه، یک یک به شهادت میرسند، اما محبان اهل بیت(ع) طبق فرمایش امام زین العابدین(ع) شهادت در راه خدا را مایه کرامت خود میدانند.