کد خبر: 1349749
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
حجت‌الاسلام رضایی:

پیامبر گرامی اسلام(ص) اسوه برتر اخلاق و کرامت انسانی است

گروه خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این مراسم گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) اسوه برتر اخلاق و کرامت انسانی است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم سوگواری و عزاداری شهادت رسول اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) با حضور جمع کثیری از عاشقان و شیفتگان در مسجد امام علی (ع) شهرک شهید بهشتی شهرستان سیمرغ برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جابر رضایی، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این مراسم که شب دهم دی‌ماه در این شهرستان برگزار شد، پیامبر اکرم(ص) را بهترین الگو برای انسان‌ها دانست.



وی گفت:  خداوند متعال درخصوص الگو بودن پیامبر(ص) می‌فرماید «ای مردم برای شما الگو و اسوه‌ای است که از جمله آن وجود مقدس پیامبر(ص) است». انسان باید در زندگی خود الگو داشته باشد تا بتواند بهترین زندگی را برای خود در دنیا و آخرت رقم بزند.



حجت‌الاسلام رضایی با اشاره به اخلاق امام حسن مجتبی(ع)، افزود: چون خون پیامبر(ص) در رگ‌های امام حسن مجتبی(ع) می‌جوشید رفتار، گفتار و کردار او مثل پیامبر(ص) بود و کسی که گفتار و کردارش برای رضای حق تعالی باشد تمام موجودات بنده او خواهند شد.



وی در بخش دیگری از سخنانی خود تصریح کرد:  پیامبر گرامی اسلام(ص) اسوه برتر اخلاق و کرامت انسانی است، تأسی، تبعیت از سیره و سنت پیامبر اکرم(ص) در عصر حاضر، پیروی از منش و کردار آن حضرت امری ضروری است.



روحانی مستقر در شهرستان سیمرغ در پایان بیان کرد: وجود نازنین پیامبر خاتم(ص) باید مایه وحدت تمام مسلمین باشد زیرا برای اصلاح جامعه اسلامی و همچنین مقابله با تهاجم دشمنان دین اسلام مهم‌ترین و کاربردی‌ترین گزینه پیروی از اسلام و پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) آن حضرت است.

captcha