کد خبر: 1350494
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰
مدیرکل اوقاف استان مرکزی:

توجه به نیت واقفان گره‌گشای مشکلات اقتصادی است

اجتماعی: وقف منشأ اثرات بسیاری در سطح جامعه است و با توجه به نوع نیت واقف می‌تواند گره گشای مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام آیت‌الله عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی همزمان با نکوداشت هفته وقف در همایش یاوران وقف در جمع روحانیان و ائمه جماعات این شهرستان و کمیجان با اشاره به اینکه روحانیان نقش مؤثری در ترویج فرهنگ وقف دارند، گفت: تأثیرگذاری سخنان روحانیون در سطح جامعه مشهود است و باید از این ظرفیت برای ترویج وقف استفاده کرد.

وی در این همایش افزود: سنت حسنه وقف در دین اسلام ازاهمیت بسیاری برخورداراست تا جایی که پیامبر اکرم(ص) و حضرت علی(ع) اولین واقفان اسلام بودند که موقوفات آنها هنوز پابرجا و منشأ برکات است.

وی ادامه داد: وقف منشأ اثرات بسیاری در سطح جامعه است و با توجه به نوع نیت واقف می‌تواند گره‌گشای مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در راستای ترویج این سنت و شفاف‌سازی عملکرد اداره اوقاف و امور خیریه علاوه بر اینکه شاهد اعتماد بیشتر مردم به اوقاف هستیم می بینیم که هر ساله بر تعداد موقوفات نیز افزوده می‌شود.

وی در ادامه اضافه کرد: از ابتدای سال‌جای تاکنون 60 موقوفه جدید در سطح استان به ثبت رسیده است.

حجت‌الاسلام عباسیان تصریح کرد: اشاعه وقف، تبیین ابعاد مختلف فرهنگ وقف، بیان اثرات سازنده فردی و اجتماعی آن در سطح جامعه از وظایف روحانیان است که باید در این راستا اهتمام بیشتری صورت گیرد.

وی هدف از برگزاری همایش یاوران وقف را گسترش فرهنگ وقف با استفاده ازتبادل نظر و انتقال تجربیات روحانیان در هفته وقف عنوان کرد.

مدیرکل اوقاف استان در پایان با بیان اینکه در حال حاضر باید سعی شود موقوفاتی مطابق نیازهای روز جامعه وقف شود، اظهار کرد: در حال حاضر ازدواج جوانان، بیماران صعب‌العلاج، قرآن کریم، علم و پژوهش ساخت مساجد و حوزه‌های علمیه از مواردی است که در اولویت امور وقفی قرار دارند و با تحقق آن بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

 

captcha