کد خبر: 1350497
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳

تقویت بنیه دینی جوانان؛ راهکار جلوگیری از گسترش فرقه‌های ضاله

گروه اندیشه: مدرس رشته فرق و مذاهب با بیان اینکه اگر سؤالات جوانان را پاسخ ندهیم خلأ فکریشان توسط فرقه‌های ضاله پر می‌شود، گفت: برای جلوگیری از گسترش فرق و مذاهب ضاله باید بنیه علمی و معنوی جوانان را تقویت کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام ابوالحسن رزاقی، مدرس فرق و مذاهب امروز، 14 دی در کارگاه آموزشی فرق و مذاهب ویژه مربیان پرورشی در شهرستان میناب اظهار کرد: عرفان‌های نوظهور بزرگترین آسیب برای ادیان توحیدی است و نباید اجازه داد تفکرات و اندیشه‌ها و تفکرات انحرافی ذهن جوانان را تسخیر کنند.



وی به بیان محورهای اساسی تعلیم و تربیت از دیدگاه اسلام و رسالت پیامبران جهت هدایت بشریت و مسئولیت سنگین مربیان تربیتی پرداخت و افزود: از جمله مسائل مطرح شناخت و آشنایی با فرق و مذاهب از جمله فرقه وهابیت، پیدایش و گسترش آن و تفکر تخریب و ویرانگری این فرقه در جهان اسلام است.



این مدرس رشته فرق و مذاهب افزود: بحث فرق و مذاهب میان انسان‌ها به شکل مدون و غیرمدون رایج بوده است و تاریخ فرق و مذاهب را میان مسلمانان از زمان پیامبر(ص) در قرآن می‌یابیم؛ بنابراین در تبیین هر مذهبی باید از کتاب‌های اصیل و مورد قبول آن بهره برد و هرگز به نوشته‌های مخالفان اکتفا نکرد.



در برخی روستاهای دور افتاده فرق ضاله در حال گسترش هستند



رئیس تبلیغات اسلامی میناب نیز با اشاره به اینکه اکنون تشنگی نسبت به معارف اسلامی اکنون به شدت در حال افزایش است، اظهار کرد: روند فعالیت فرق و مذاهب ضاله در برخی نقاط کشور نگران‌کننده است به‌گونه‌ای که در برخی از روستاهای دور افتاده فرق ضاله در حال گسترش هستند.



حجت‌الاسلام بنی‌خزاعی تصریح کرد: آشنایی نسل جوان با عرفان اسلامی با رویکرد تقویت بنیان‌های دینی و اعتقادی به‌عنوان یک دغدغه جدی در دستور کار نهادهای تبلیغی از جمله سازمان تبلیغات قرار دارد.



وی خاطرنشان کرد: دوره‌های آموزشی در این مسائل با توجه به اهمیت و ضرورت آشنایی مربیان پرورشی و مشاوران در آموزش پرورش با مسائل مربوط به فرق نوظهور و پاسخگویی به شبهات و سؤالات دانش‌آموزان و بیان راهکارهای علمی با دعوت از استادان مجرب و برجسته برگزار می‌شود.

captcha