کد خبر: 1350726
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵

برگزاری یادواره شهدای روستای خان‌آباد خمین

گروه سیاسی: با حضور جمعی از مسئولان یادواره شهدای روستای خان‌آباد شهرستان خمین برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری  بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سردار نورخدا قاسمی از  فرماندهان دفاع مقدس 14 دی در این مراسم، گفت: این شهیدان هستند که به قیمت از دست دادن جان خریدار رضای جانان و حیات جاودانه شده‌اند.



وی تصریح کرد:  خداوند در آیه 169 سوره مبارکه آل‌عمران در این باره می‌فرماید «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ، هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شده‌‏اند مرده مپندار بلکه زنده‏‌اند که نزد پروردگارشان روزى داده می‌شوند».



قاسمی با اشاره به اینکه شهادت فناشدن انسان  برای نیل به سرچشمه نور و نزدیک شدن به هستی مطلق است، افزود: شهادت عشق به وصال محبوب و معشوق در زیباترین شکل است.



وی ادامه داد: شهادت مرگی از راه کشته‌شدن است که شهید آگاهانه و بخاطر هدف مقدس و به تعبیر قرآن فی سبیل‌الله انتخاب می کند. یعنی شهید در راهی کشته می شود که هر دو ارزش آگاهانه و فی سبیل‌الله را داراست و چنین مرگی است که به تعبیر پیامبر(ص) شریفترین و بالاترین نوع مردن است و حضرت علی(ع) آن را گرامی ترین نوع مردن می داند.



این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه در قرآن مجید، حدود 10 آیه به صورت صریح درباره کسانی که در راه خدا کشته شده باشند وجود دارد، اظهار کرد: از جمله مسائلی که در این آیات به آن اشاره شده است عبارت است از زنده بودن شهید، رزق شهید، آمرزش گناهان شهید، ضایع نشدن عمل شهید، مسرت و خوشحالی شهید، وارد شدن در رحمت الهی و رستگاری شهیداست. 

captcha