کد خبر: 1350862
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲

زندگینامه 32 شهید دوران انقلاب اسلامی در کردستان تدوین شد

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان با اشاره به تدوین کتاب زندگینامه و خاطرات 32 شهید دوران انقلاب این استان گفت: این تعداد در حد فاصل 15 خرداد سال 42 تا 22 بهمن سال 57 شهید شده‌اند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محمد سلیمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان امروز، 15 دی در نشست کمیته ایثارگران استان ویژه گرامیداشت برنامه‌های دهه فجر، اظهار کرد: مردم اهل سنت کردستان همواره در طول انقلاب و دوران دفاع مقدس دوشادوش دیگر مردم ایران اسلامی در دفاع از سرزمین خود سهیم بوده اند.



وی افزود: گلزار شهدای شهرستان سقز به‌عنوان نماد شهدای اهل تسنن کشور با حضور مسئولان و خانواده‌های شهدا و ایثارگران در روز پنجشنبه، 17بهمن به‌صورت ویژه گلباران می‌‌شود.



سلیمانی با اشاره به تدوین کتاب زندگینامه و خاطرات 32 شهید دوران انقلاب استان کردستان عنوان کرد: این تعداد در حد فاصل 15خرداد سال 42 تا 22 بهمن سال 57 شهید شده‌اند.



وی عنوان کرد: از این تعداد شهرستان سنندج بیشترین آمار را با 18 شهید به خود اختصاص داده و شهرستان‌های قروه هشت، بیجار و بانه هر کدام 2 و سقز و سروآباد نیز هر کدام دارای یک شهید دوران انقلاب هستند.



وی در ادامه با اشاره به دیگر برنامه‌های دهه فجر استان، اعلام کرد: دیدار از خانواده‌های شهدا و ایثارگران همواره مورد تأکید رهبری بوده و در ایام ده فجر سال جاری نیز این برنامه با همکاری دستگاه اجرایی استان اجرا می‌شود.



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان اعلام کرد: در اولین روز از دهه مبارک فجر که به نام روز انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره)، ولایت فقیه و رهبری نامگذاری شده، کارکنان این اداره با همراهی ایثارگران کردستانی دیداری با نماینده ولی فقیه در استان دارند.



وی همچنین از برگزاری چندین یادواره شهدا در ایام دهه فجر خبر داد و تصریح کرد: این یادواره‌ها با اولویت شهدای دوران انقلاب و همچنین شهدای دانش‌آموز کردستانی، در سطح استان برگزار می‌شوند.



سلیمانی با اشاره به اینکه روز پنج‌شنبه، 17 بهمن، به نام روز انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت نامگذاری شده، بیان کرد: در این روز به‌صورت نمادین از خانواده چندین شهید و ایثارگر کردستانی بازدیدی داریم. همچنین بعدازظهر این روز نیز همزمان با سراسر کشور مراسم مهمانی لاله‌ها در گلزار شهدای شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان در پایان با تأکید بر رسالت خطیر اصحاب اهل قلم مبنی بر اطلاع‌رسانی و پوشش خبری برنامه‌های این دهه، یادآور شد: برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر سال جاری باید بسیار پررنگ‌تر از سایر سال ها و با حضور آحاد مردم برگزار شوند.



یادآور می‌شود، در این نشست، مسئولان و نمایندگان ادارات استان به تشریح و هماهنگی تعدادی از برنامه‌های کمیته ایثارگران استان کردستان در این دهه پرداختند.

captcha