کد خبر: 1351021
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۴

جام جهانی در شهر بهشت برگزار می‌شود

گروه فضای مجازی: مسابقات فوتبال رایانه‌ای «جام جهانی در شهر بهشت» همزمان با جشن انقلاب در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از آنجا که امروزه جوانان بیش از پیش به سمت فضای مجازی روی آورده‌اند، بازی‌های رایانه‌ای ازجمله یکی از پرطرفدارترین این موارد است؛ در این راستا کارگروه تخصصی به همت معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان خراسان رضوی و مشهد مقدس تشکیل شده است.

مشهد مقدس میزبان مسابقات فوتبال رایانه‌ای «جام جهانی در شهر بهشت» است. همچنین حدود 1500 گیمر(بازیکن) از سطح کشور در این مسابقات حضور خواهند یافت.

این مسابقات هیچ محدودیت سنی ندارد و نوجوانان، جوانان و بزرگسالان می‌توانند در کنار یکدیگر به رقابت بپردازند.

مسابقات به صورت گروهی ـ حذفی براساس قوانین جام جهانی فوتبال برگزار خواهد شد و به نفرات اول تا سوم جوایز ویژه اعطا می‌شود.

همچنین یک نفر نیز به عنوان بازیکن اخلاق در نظر گرفته خواهد شد. میهمانان شرکت‌کننده در این مسابقات از سراسر کشور، می‌توانند از فضای اقامتی مجهز با امکاناتی مطلوب و تسهیلات ویژه برخوردار شوند.

captcha