کد خبر: 1351253
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۱

ثبت 600 هیئت مذهبی در کردستان

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان اینکه هیئت مذهبی بازوان توانمند تبلیغات اسلامی به‌شمار می‌روند، گفت: در حال حاضر 600 هیئت مذهبی در این استان به ثبت رسیده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام شاه‌علی رستمی، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان روز گذشته، 15 دی در انتخابات شورای هیأت مذهبی استان با بیان اینکه هیئت مذهبی بازوان توانمند تبلیغات اسلامی به‌شمار می‌روند، گفت: در حال حاضر 600 هیئت مذهبی در کردستان به ثبت رسیده است.



وی افزود: با توجه به بافت جمعیتی استان کردستان و وضعیت منطقه، حضور این 600 هیئت مذهبی در استان برابر با شش هزار هیئت مذهبی در استان‌های بزرگ کشور است.



معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه از این تعداد هیئت مذهبی 9 هیئت مربوط به اهل تسنن است، اعلام کرد: هیئات اهل تسنن در ایام مناسبتی سال به اجرای برنامه‌‌های مختلفی مذهبی ـ دینی از جمله برگزاری محافل قرآنی، برگزاری کلاس‌های احکام و پخت و توزیع نذروات می‌پردازند.



وی با بیان اینکه هیئات مذهبی بازوان توانمند تبلیغات اسلامی به‌شمار میروند و تقویت این هیئات در استان ضروری است، گفت: باید برای جذب جوانان و نوجوانان در این هیئت‌ها و حضور فعال آنها در برنامه‌های مناسبتی و مذهبی تلاش کرد.



حجت‌الاسلام رستمی به وظایف رئیس شورای هیئات مذهبی اشاره کرد و یادآور شد: رصد برنامه‌های هیئات مذهبی، ساماندهی هیئت جدید، ایجاد زمینه لازم برای حضور هیئات مذهبی و احیای فرهنگ غنی عاشورایی در جامعه بخشی از این وظایف است.

captcha