کد خبر: 1351724
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰
حجت‌الاسلام چراغی‌پور:

کمیته مساجد ستاد دهه مبارک فجر در ایلام تشکیل شد

گروه اجتماعی: مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر ایلام با بیان اینکه در برگزاری مراسم این دهه مبارک باید از ظرفیت عظیم مساجد استفاده کرد، گفت: تقویت بعد معنوی برنامه‌های این دهه از جمله اهداف تشکیل این ستاد است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان ایلام سه‌شنبه، 17 دی در نشستی با اعضای این کمیته، اظهار کرد: مساجد همواره در طول 32 سال گذشته، نقش مهم و بسزایی در ادامه روند انقلاب و تداوم آن داشته است و هم‌اکنون نیز در برگزاری مراسم دهه فجر باید از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد.



وی افزود: تشکیل ستادهای مردمی دهه فجر در مساجد به منظور فراهم‌سازی زمینه مشارکت و حضور اقشار مردم در آئین‌های پیروزی انقلاب، تقویت بعد معنوی مراسم دهه مبارک فجر، برنامه‌ریزی برای پاسخ‌گویی به سئوالات و شبهات و جذب جوانان از اهداف تشکیل این کمیته است.



حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بیان اینکه این ستاد متشکل از کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد اقامه نماز، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بسیج محلات و شهرداری است، بیان کرد: رئیس این کمیته در استان، امام جمعه ایلام و مسئولیت این کمیته برعهده دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام است.



مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در ادامه، گفت: تشکیل کمیته مساجد ستاد دهه فجر، برنامه‌ریزی گسترده در سطح کانون‌های مساجد برای نکوداشت دهه فجر هم در مناطق شهری و هم روستایی، تشکیل ستاد دهه فجر در تمامی شهرستان‌های تابعه استان با محوریت کانون فرهنگی و هنری مصلی زیر نظر ائمه جمعه و جماعت، افتتاح 12 کانون فرهنگی - هنری که در سال 92 مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند از جمله برنامه‌های دهه فجر امسال است.



وی افتتاح کانون‌های تخصصی مشاوره در مراکز شهرستان‌ها، راه‌اندازی مرکز مشاوره تخصصی در حوزه علمیه برادران ایلام، اهدای کتاب شامل کتب دینی، مذهبی، ادعیه، قرآن کریم و نهج البلاغه به کانون‌ها و مراکز فرهنگی و اجرای برنامه ویژه فرهنگی در کانون‌های مساجد شاخص در سطح شهرستان‌ها را از دیگر برنامه‌های دهه فجر سال جاری عنوان کرد.



حجت‌الاسلام چراغی‌پور افزود: برگزاری همایش کودک و انقلاب اسلامی در مرکز استان، اهدای 5 پروانه فعالیت مؤسسه قرآنی، حضور در مناطق عشایری و روستایی و تشکیل جلسه کمیته فرهنگی روستایی، بازدید از مناطق عشایری شهرستان مرزی مهران و برگزاری همایش بزرگ زن و انقلاب اسلامی در استان سایر برنامه‌های دهه فجر سال 92 در استان ایلام است.

captcha