کد خبر: 1351980
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

نمایندگی اوقاف و امور خیریه در دهلران راه‌اندازی می‌شود

گروه اجتماعی: فرماندار دهلران از استقرار نمایندگی اوقاف و امور خیریه در این شهرستان خبر داد و گفت: این دفتر در محل بخشداری مرکزی راه‌اندازی می‌شود.

بهزاد علیزاده، فرماندار دهلران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: با توجه به پیگیرهای به عمل آمده موضوع استقرار نمایندگی اوقاف وامور خیریه در این شهرستان قطعی شد.

وی به ضرورت راه‌اندازی دفتر نمایندگی اوقاف در دهلران با توجه به وجود اماکن مذهبی و بقاع متبرکه و فاصله زیاد این شهرستان تا مرکز استان اشاره کرد و گفت: پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به مساجد و بقاع متبرکه و تسریع در امور مربوطه از مهمترین وظایف دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه در این شهرستان است.

فرماندار دهلران با بیان اینکه 200 میلیون ریال برای تأمین تجهیزات اداری این دفتر اختصاص داده شده است، افزود: نمایندگی اوقاف و امور خیریه این شهرستان در آینده نزدیک در محل بخشداری مرکزی راه‌اندازی می‌شود.

captcha