
به گزارش خبرنگار افتخاری
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی ادارهکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی، حجتالاسلام والمسلمین علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی در همایش یاوران وقف در ارومیه با اشاره به جایگاه وقف از منظر قرآن، گفت: وقف یکی از ارزشهای اجتماعی و فرهنگی مسلمانان است اگرچه با توجه به میل انسان به جاوادانه بودن این امر در سایر ادیان و مذاهب نیز دیده میشود.
وی بیان کرد: امروزه در همه جای دنیا ساختمانها و مراکزی برای کمک به مستنمندان، بیماران و همچنین ترویج علم وجود دارد که از حس نوع دوستی و دیگرخواهی و از همه مهمتر میل جاودانگی انسان نشئأت میگیرد این درحالی است که در تعالیم قرآن و دین مبین اسلام این ظرفیت اجتماعی و فرهنگی در چارچوب و معیار خاصی گنجانده شده است.
به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پی فرمان تاریخی امام خمینی(ره) که اموال وقفی باید به حالت قبلی خود برگردد تا عمل به نیت واقف شود، موقوفات احیا شد.
حجتالاسلام مصائبی گفت: در کشورمان موضوع وقف به دلیل ظلمهایی که در سالهای گذشته از جمله در دوران حکومت رضاخان پهلوی و اجرای طرح اصلاحات ارضی دستخوش بسیاری از تغییرات شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی ادامه داد: در این دوران زمین های وقفی را به نام افراد به بهانه اجرای طرح اصلاحات ارضی نیز سند زدند در حالی که اموال موقوفه قابلیت انتقال و یا سند زدن به نام غیر از وقف و مالک را ندارد.
به گفته حجتالاسلام مصائبی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پی فرمان تاریخی امام خمینی(ره) که اموال وقفی باید به حالت قبلی خود برگردد تا عمل به نیت واقف شود، موقوفات احیا شد.