کد خبر: 1352562
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
آذرماه

بیش از 40 میلیون تومان زکات در تفرش جمع‌آوری شد

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد تفرش از جمع‌‌‌‌آوری 416 میلیون ریال زکات مردمی توسط امداد این شهرستان خبر داد.


قاسم مقدم، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: در آذرماه سال‌جاری بالغ بر 416 میلیون ریال زکات مردمی  توسط امداد شهرستان تفرش جمع‌آوری شده است.



وی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان تفرش در جهت خدمت‌رسانی به محرومان همیشه سربلند و پر افتخار بوده و در راستای این امربا پرداخت زکات در این امر مهم سهیم بوده‌اند.



مقدم در ادامه سخنان خویش اعلام کرد: از این مبالغ، 5 میلیون ریال جهت محرومان و 36 میلیون ریال جهت احداث، تکمیل و تعمیر پروژه‌های روستایی و رفع نیازهای محرومان هزینه شده است.



این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: واحد زکات این مدیریت در تلاش است با  تشویق و ترغیب وجلب اعتماد مردم نسبت به جمع‌آوری زکات اقدام نماید.

captcha