کد خبر: 1352597
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۳

ایوبی درگذشت عوامل فیلم سینمایی «معراجی‌ها» را تسلیت گفت

گروه: معاون وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی، ضمن ابراز تأسف از واقعه تلخ پیش‌آمده در پروژه سینمایی «معراجی‌ها» پیام تسلیتی را منتشر کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، متن کامل این پیام چنینی است:



خبر کوتاه بود و تلخ و این تلخی در روزهای پر امید سینمای ایران، دوچندان می‌نماید.



سینما امروز داغدار دوستانش شد، دوستانی از جنس خانواده سینمای ایران که بی‌وقفه برای اعتلای فرهنگ این کشور کوشیدند.انفجار، فقط بهانه‌ای بود تا مرگ،سینمای ایران را از وجود پرافتخار چند تن از همکاران عزیزاش محروم کند و چقدر درست می‌گویند که مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم‌زده بـه انتظار بنشیند و این ، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش در جلوه بـی‌کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.



پس، تسلیت می‌گویم به خانواده بزرگ سینمای ایران و خانواده‌های داغدیده و صد البته به هنرمندان محترم فیلم سینمایی «معراجی‌ها» و تنها آرزوی صبر دارم برای همه این خانواده ارجمند و طلب آمرزش از خدای متعال.



یادآور می‌شود، پیش از ظهر امروز چهارشنبه 18 دی براثر انفجاری در شهرک سینمایی دفاع مقدس حین فیلمبرداری فیلم سینمایی «معراجی‌ها» 6 تن از عوامل فنی این فیلم جان باختند.

captcha