کد خبر: 1352627
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳

بهسازی مسیر ورودی شرق حرم رضوی آغاز شد

خبرنگاران افتخاری/حجت رحیم‌زاده: شهردار منطقه شش از آغاز پروژه بهسازی پیاده‌روهای بلوار 17 شهریور مسیر ورودی حرم رضوی از شرق خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کوروش باوندی، شهردار منطقه شش مشهد از آغاز پروژه بهسازی پیاده‌روهای بلوار 17 شهریور مسیر ورودی حرم رضوی از شرق  خبر داد و گفت: پروژه‌های بهسازی پیاده‌روها با هدف زیباسازی منظر شهری و تسهیل رفت و آمد شهروندان انجام می‌شود.



وی افزود: در انتخاب مصالح طرح بهسازی سعی شده از مصالح با کیفیت استفاده شود تا در مقابل سایش و یخ‌زدگی مقاومت لازم را داشته باشد.



باوندی عنوان کرد: با توجه به مسیر بلوار 17 شهریور و تردد زائران و مجاوران بسیار از این مسیر و بافت قدیمی آن نیاز به بهسازی پیاده‌روها ضروری بوده و امید است با این اقدام رضایت مردم را شاهد باشیم.



وی خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال آغاز و پیاده‌روهای حدفاصل میدان شهدای مسجد گوهرشاد تا میدان 17 شهریور را شامل می‌شود.



شهردار منطقه شش مشهد با اشاره به درخواست‌های مردمی در مورد انجام لکه‌گیری‌ها و بهبود بخشیدن به آسفالت معابر جهت تردد و عبور و مرور راحت‌تر برای شهروندان و وسایل نقلیه گفت: یکی از مهم‌ترین درخواست‌های شهروندان انجام آسفالت و روکش در محل‌هایی است که از آسفالت مناسبی برخوردار نیستند و ما همواره سعی می‌کنیم با توجه به ظرفیت موجود و در حد توان خود بر اساس اولویت‌ها اقدام کنیم.



باوندی یادآور شد: همکاری و تعامل مردم در نگهداری خدمات ارائه شده به آنها ضمن بالا بردن عمر سبب می‌شود تا سرمایه‌ها در موارد ضروری دیگر صرف شوند.

captcha