کد خبر: 1353051
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴

بررسی «اقتصاد اسلامی و تفاوت‌های حقوقی» در همایش بین‌المللی تونس

گروه بین‌الملل: همایش بین‌المللی «اقتصاد اسلامی و تفاوت‌های حقوقی»، روزهای 26 و 27 دی‌ماه، به همت پژوهشگاه حقوق بین‌الملل، در تونس برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی« africanmanager»، درحالی‌که آمارهای منتشرشده از میزان آشنایی مردم تونس با اصول اقتصاد اسلامی، از بی‌توجهی شهروندان به این بازار در حال رشد خبر می‌دهد، مقامات سیاسی و اقتصادی این کشور، با برگزاری همایش‌های مختلف سعی می‌کنند توجه مردم را به سمت نظام مالی اسلامی جلب کنند.



در همین راستا، پژوهشگاه حقوق بین‌الملل با مشارکت انجمن حقوق سرمایه‌گذاری و بازارهای بین‌المللی، روزهای 26 و 27 دی‌ماه، همایشی بین‌المللی با حضور کارشناسان حقوقی، مدیران بانک‌های اسلامی و متخصصان حوزه نظامی مالی اسلامی از کشورهای عربی و اروپایی برگزار می‌کند.



طی این همایش، کارشناسان و مدیران بانک‌های اسلامی با ارائه گزارش‌هایی از عملکرد خود در سال 2013، دلایل رشد یا رکود اقتصاد اسلامی در نقاط مختلف جهان را مورد بررسی قرار خواهند داد.



بررسی مشکلات و موانع پیش‌ روی اقتصاد اسلامی از نظر حقوق بین‌الملل، نقش بانک‌ها در تقویت بازار مالی اسلامی و روش‌های بهبود خدمات ارائه‌شده به مشتریان در بانک‌های اسلامی از دیگر موضوعاتی است که در دستورکار این همایش دو روزه قرار دارد.

captcha