کد خبر: 1353287
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۸

دهه فجر تجلی پیوند مجدد مردم، امام و انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: فرماندار سمنان دهه فجر را یادآور شور و نشاط اجتماعی و همدلی ملت در مبارزه با رژیم شاهنشاهی عنوان کرد و گفت: دهه فجر تجلی پیوند مجدد مردم و امام و انقلاب اسلامی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حسن سعدالدین، فرماندار و رئیس ستاد دهه فجر و گرامیداشت سی پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان سمنان امروز، 21 دی در ستاد گرامیداشت ایام الله دهه فجر این شهرستان سمنان ضمن اعلام اینکه  17 کمیته شهرستانی در این ستاد فعال خواهند شد گفت: دهه فجر تجلی پیوند مجدد مردم و امام و انقلاب اسلامی است. 



وی اعیاد ماه پرخیر وبرکت ربیع الاول از جمله مناسبت مهم روز نهم ربیع، آغاز امامت امام زمان(عج)، و همچنین هفته وحدت و هفدهم ربیع الاول را فرصت مناسبی جهت ترویج فرهنگ علوی  برشمرد

سعدالدین دهه فجر را یادآور شور و نشاط اجتماعی و همدلی ملت در مبارزه با رژیم شاهنشاهی خواند و گفت: انقلاب ما در دوران پس از پیروزی بر رژیم غاصب شاهنشاهی ،رشد و توسعه چشمگیری در داخل و جهان داشته است و انشاالله این توسعه و پیشرفت تا ظهور آقا امام زمان(عج) استمرار پیدا خواهد کرد.

فرماندار شهرستان سمنان اذعان کرد: خدا را شاکریم در سالی که به نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده است دولتی این مسئولیت را پذیرفته که از اهداف و آرمان‌های امام راحل(ره) و اندیشههای مقام معظم رهبری تبعیت کرده و انشاءالله وحدت و همدلی میان مردم و دولت و ولایت فقیه زمینه ساز رشد و توسعه روزافزون دستاوردهای انقلاب شود و به واسطه آنان در بخش های مختلف اقتصادی نیز حماسه اقتصادی محقق گردد.

وی برگزاری جشن‌های انقلاب و ارائه دستاوردهای نظام و آشناسازی نسل سوم و چهارم انقلاب با آرمان‌های امام راحل و ارزش‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش رهبری در هدایت و توسعه و پیشرفت کشور را از برنامه‌های ستاد گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر شهرستان سمنان دانست و گفت: برگزاری برنامه‌های متنوع و مختلف فرهنگی و اجتماعی و ورزشی برای اقشار مختلف مردم توسط دستگاه‌های اجرایی و افتتاح و بهره برداری از طرح‌های عمرانی و برگزاری راهپیمایی 22 بهمن از دیگر برنامه‌های این دهه در شهرستان سمنان است.

وی با تأکید بر این موضوع که شرکت در مراسم‌های بزرگداشت انقلاب اسلامی زمینه آشنایی هر چه بیشتر مردم به ویژه جوانان را با آرمان‌ها، ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب و مشارکت در تعیین سرنوشت کشور را فراهم می‌کند  یادآور شد: دشمنان نظام تحمل پیشرفت‌های انقلاب اسلامی را ندارند و با طرح و نقشه نسبت به تدوین توطئه‌های گوناگون در آسیب به نظام و مردم و رهبری از هیچ تلاشی دریغ ندارند اما غافل از اینکه موفقیت‌های مستمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سایه رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری، مستضعفان و آزادیخواهان جهان را دلگرم و دشمنان نظام را هر روز نا امید تر کرده است

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز شاهد حضور پرشور و مشارکت مردم در ایام‌الله دهه فجر و بویژه راهپیمایی یوا.. دهه فجر خواهیم بود

که امام خمینی (ره)دو عامل مهم و اساسی انگیزه الهی، توکل به خدا و مقصد عالی را زمینه ساز پیروزی مردم و تحکیم انقلاب اسلامی معرفی کرده است.



فرماندار شهرستان سمنان از مدیران شهرستان خواست تا با برنامه ریزی دقیق و هماهنگ ضمن آسیب شناسی کاستی‌ها ، دستاوردهای انقلاب را به مردم معرفی و تمام توان خود را در جهت پاسداشت ایام دهه فجر به کار گیرند.

سعدالدین اضافه کرد: در مجموع 17 کمیته شهرستانی فعال خواهند شد که هر یک اهداف و برنامه‌هایی که از پیش تعیین شده است را پیگیری می‌کنند.

captcha