کد خبر: 1353299
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸
ذوالنور:

امامت و مردم دو رکن اصلی در جامعه اسلامی هستند

گروه اجتماعی: کار‌شناس مذهبی با بیان اینکه امامت و مردم دو رکن اصلی در جامعه اسلامی محسوب می‌شوند، گفت: پیشرفت جامعه به سمت سعادت و جاودانگی در سایه این دو رکن اصلی محقق می‌شود.


حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، کار‌شناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه جامعه اسلامی دارای دو رکن اساسی است، از امامت و مردم به عنوان این دو رکن اصلی نام برد.



وی با بیان اینکه امامت و رهبری باعث رشد و نمو جامعه می‌شود، افزود: نبود رهبری و امامت و یا عدم تبعیت از این رکن اصلی موجب پسرفت جامعه خواهد شد.



ذوالنور حرکت مردم در مسیر رهبری و امامت جامعه را موجب پیشرفت دانسته و عنوان کرد: اگر جامعه‌ای دچار آفت شده و در مسیر خلاف رهبری و امام خود حرکت کند باید به زودی شاهد اضمحلال و نابودی آن باشیم.



وی با اشاره به نقش بی‌بدیل بصیرت در جامعه تصریح کرد: منشأ خانه‌نشینی ۲۵ ساله حضرت علی (ع) شکستن پهلوی حضرت فاطمه (س)، تیرباران تابوت امام حسن (ع) و بر نیزه شدن سر اباعبدالله‌الحسین (ع) را باید در بی‌بصیرتی جامعه یافت.



این کار‌شناس مذهبی از خواص به عنوان بدنه اصلی جامعه و حلقه اتصال مردم و رهبری یاد و خاطرنشان کرد: عدم عملکرد مناسب خواص شکاف در درون جامعه را به دنبال خواهد داشت.



وی با اشاره به نقش خواص در جریان فتنه‌ها به فتنه سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: وجود رهبری با کفایت و درایت و بصیرت ملت ایران که نقطه شکوفایی آن در ۹ دی مشاهده شد این در حالی است که این امامت و رهبری در زمان ائمه هم مشاهده می‌شد اما بصیرت ملت ایران در آن زمان وجود نداشت.



ذوالنور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه متأسفانه امروز برخی مسئولان منکر هنرمندان ارزشی هستند و از همه ابزار‌ها برای تخریب این عده استفاده می‌کنند، تصریح کرد: نفی هنرمند ارزشی توسط برخی مسئولان درست نبوده و این گونه تحرکات به نفع عرصه هنر انقلاب اسلامی نیست.



وی تحول در هنر را لازمه امروز جامعه دانست و یادآور شد: ترویج فرهنگ اسلامی و انتقال هنرمندانه دستاوردهای انقلاب اسلامی از نسلی به نسل دیگر با استفاده از ابزار هنر می‌تواند سدی در ایجاد سینمای فاسد طاغوتی باشد.

captcha