کد خبر: 1353545
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۷
قره شیخ‌لو:

دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی در راستای تعمیم مفاهیم قرآنی بسیج شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان دارالقرآن گفت: ‌عنایت به مباحث قرآنی، دینی و اخلاقی مبتنی براین مهم است که برای تأمین نیاز جامعه در راستای تعمیم مفاهیم قرآنی باید تمامی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی بسیج شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور عصر دیروز، 21 دی در آیین اختتامیه مسابقات قرآن منطقه یک قوه قضاییه که به میزبانی دادگستری کل استان برگزار شد، تصریح کرد: توجه به آموزه‌های دینی و قرآنی باید در تمامی زمینه‌ها مورد توجه و عنایت مسئولان و ملت قرار گیرد.

وی با تأکید براینکه توجه همه دستگاه‌ها به مسائل قرآنی و عمل به موازین آن امری پسندیده است، افزود: عنایت به مباحث قرآنی، دینی و اخلاقی مبتنی براین مهم است که برای تأمین نیاز جامعه در راستای تعمیم مفاهیم قرآنی باید تمامی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی بسیج شوند.

قره شیخ‌لو با بیان اینکه قوه قضاییه حرکت قابل تقدیری را در راستای تعمیم فرهنگ قرآنی دستگاه و سپس جامعه برداشته است، ابراز کرد: با توجه به اینکه این دوره از مسابقات برای اولین‌بار به‌صورت سراسری برگزار شد انتظارات پیش رو را را برآورده کرده است.

وی در ادامه آمادگی متسابقان را قابل تجلیل دانست و خاطرنشان کرد: تمامی متسابقان که در قالب رشته‌های قرائت ترتیل، تحقیق، مفاهیم و حفظ حضور داشتند از سطح قابل قبولی برخوردار بودند که انتظار می‌رود برای دوره‌های بعد آماده‌تر از امسال عمل کنند.

رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به این مهم که مسابقات قرآن باید فینال یک دوره آموزشی باشد، افزود: مسئولان دستگاه‌های اجرایی با برنامه‌ریزی دقیق از برگزاری مرحله کشوری که بهمن‌ماه امسال در تهران برگزار می‌شود برنامه مدونی را برای افراد علاقه‌مند به مباحث قرآنی به منظور بالا بردن سطح معلومات قرآنی و مهارت‌های قرآنی برگزار کنند.

وی افزود: با اجرای برنامه‌های مدون و افزایش آمادگی متسابقان در دومین دوره این مسابقات شاهد رشد کمی و کیفی در تمامی بخش‌های مسابقات باشیم.

رئیس سازمان دارالقرآن در ادامه حضور خانواده‌ها در مسابقات قرآن را بسیار مهم و تأثیرگذار در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه مثمرثمر عنوان کرد و افزود: بی‌شک اختصاص وقت به انس هرچه بیشتر با قرآن و کلام وحی منشأ خیرات و مبرات را در زندگی فردی و اجتماعی ساری و جاری خواهد کرد.

قره شیخ لو همچنین به آیه شریه 29 از سوره مبارکه «فاطر» که می فرماید؛ «إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ؛ در حقیقت کسانى که کتاب خدا را می‌‏خوانند و نماز برپا می‌دارند و از آنچه بدیشان روزى داده‏ایم نهان و آشکارا انفاق می‌کنند امید به تجارتى بسته‏اند که هرگز زوال نمى‏پذیرد» نیز اشاره کرد.

وی در ادامه افزود: در آیه شریف ذکر شده، آمده است در تجارت و معامله با خدا قرائت قرآن، اقامه نماز و انفاق تجارت‌هایی هستند که در آن هیچگونه ضرر و زیانی گنجانده نشده و خداوند به‌واسطه این آیه شریف به بندگان خویش امید می‌دهد.

رئیس هیئت داوران مسابقات قرآن منطقه یک قوه قضاییه در پایان، از خدمات صورت گرفته و میزبانی شایسته استان تقدیر کرد و گفت: امید است شاهد اعتلای روز افزون مباحث قرآنی در کشور باشیم.

 

captcha