کد خبر: 1357761
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱
در استان کردستان؛

برنامه‌های قرآنی در هفته وحدت برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: فعالان و موسسات قرآنی استان کردستان در هفته وحدت برنامه‌های قرآنی را در سطح استان اجرا می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ رحمن غریبی، مسئول دفتر قرآن وعترت استان کردستان گفت: تمام موسسات و فعالان قرآنی استان کردستان در هفته وحدت همراه با مردم جشن‌هایی را با تاکید بیشتر بر حضور جوانان برگزار می‌کنند.

وی افزود: برپایی محفل انس با قرآن، برگزاری مسابقات قرآنی، تجلیل از فعالان قرآنی استان، تجلیل از فعالان عرصه تقریب مذاهب، تدوین و انتشار کتابچه «عوامل و مبانی وحدت اسلامی در اقوام ایرانی» و چندین برنامه فرهنگی و قرآنی دیگر از فعالیت‌هایی است که در روزهای 12 و 17 ماه ربیع‌الاول در سطح استان برگزار می‌شود.

غریبی یادآور شد: در نقطه صفر مرزی در بخش مرکزی شهرستان سروآباد به همت انجمن قرآن و نهج‌البلاغه سروآباد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آن شهرستان جشن وحدت و مولودی برگزار می‌شود.

captcha