کد خبر: 1357926
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸

تضعیف فرهنگ دینی ـ اسلامی در جامعه؛ از اهداف اساسی رسانه‌های غربی

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین از تلاش جریان رسانه‌ای معاند برای کم‌رنگ کردن فرهنگی دینی و اسلامی در جامعه خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام علی معبودی، مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین روز گذشته، 21 دی در همایش گرامیداشت روز بسیج رسانه که در سالن شهید حسن‌پور قزوین برگزار شد، با بیان اینکه رسانه‌ها از ارکان قدرت نظام هستند، اظهار کرد: حمایت مالی از رسانه‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد.



وی با بیان اینکه امروز عرصه نبرد تغییر و نیاز به مؤلفه‌های قدرت افزایش پیدا کرده است، افزود: در گذشته اقتصاد و سیاست از ارکان قدرت کشور محسوب می‌شدند اما امروز رسانه‌ها از ارکان قدرت نظام اسلامی تلقی می‌شوند و باید مسئولان جایگاه آن را حفظ کرده و تقویت کنند.



معبودی ادامه داد: باید در کشور بودجه بیشتری به رسانه‌های تعلق یابد این در حالی است که در کشوری مانند امریکا با داشتن 6 درصد جمعیت دنیا 75 درصد بودجه خود را صرف رسانه‌ها می‌کند.



مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه استان قزوین از رسانه به‌عنوان رکن اقتدار نام‌ برد و یادآور شد: لذا مسئولان هم وظیفه دارند به تقویت جایگاه رسانه‌ای در جهت تقویت اقتدار نظام جمهوری اسلامی کمک کنند.



وی گفت: رسانه‌های غربی در اختیار سردمداران سلطه‌گر هستند و همین امر باعث شده تا گاهی به‌گونه‌ای واقعیت‌ها را معکوس نشان دهند تا جایی‌که کشتارغربی‌ها در عراق و افغانستان و سوریه دیده نمی‌شود، گویی هیچ اتفاق ضد‌بشری رخ نداده است.



معبودی تصریح کرد: جریان غرب با تسلط کامل بر شیوه‌‍‌های اطلاع‌رسانی، از این ابزار به‌خوبی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند و برای کم‌رنگ کردن فرهنگی دینی و اسلامی در جهان برنامه‌ریزی دارند.



مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین بیان کرد: استکبار با دیدگاه مادی از ابزار رسانه برای ترویج فرهنگ غربی هم به‌خوبی استفاده می‌کند و پشت پرده این رسانه‌ها و به مدد آن‌ها به چپاول ثروت کشور‌ها دست می‌زند.



وی گفت: رسانه‌های جمهوری اسلامی باید دیدگاه توحیدی و الهی داشته باشند به همین منظور از رسانه‌های متعهد کشور و استان انتظار داریم ضمن بالا بردن سطح معرفت علمی و دینی جامعه به پرورش استعدادهای درخشان هم کمک کنند.



معبودی در پایان یادآور شد: ایجاد همبستگی بین مردم جامعه و پایبندی به اصول مواردی هستند که رسانه‌ها باید به آن‌ها توجه بیشتری کنند تا جامعه اسلامی با اتکا به این موارد مشکلات را پشت سر بگذارد.

captcha