کد خبر: 1357951
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲
سه شنبه؛

رئیس جمهور به خوزستان سفر می‌کند

گروه سیاسی: رئیس جمهور کشورمان سه‌شنبه، 24 دی پس از ورود به اهواز، در مصلی مهدیه امام خمینی(ره) با مردم دیدار و در جمع آن‌ها سخنرانی می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، فرج‌اله خبیر، معاون سیاسی ـ اجتماعی استانداری خوزستان درباره سفر دکتر روحانی، رئیس جمهمور کشورمان به این استان گفت: رئیس جمهور صبح سه‌شنبه، 24 دی وارد اهواز می‌شود و مردم خوزستان می‌توانند از ساعت 8:30 در مسیر فرودگاه به مصلی مهدیه امام خمینی(ره)، به استقبال ایشان رفته و برای دیدار با رئیس جمهور در مصلی حضور یابند.



وی ادامه داد: پس از دیدار با مردم، رئیس جمهور ناهار را همراه با ایتام صرف می‌کند. بعدازظهر همان روز نیز نخبگان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و اقتصادی خوزستان با دکتر روحانی دیدار خواهند کرد.



معاون استاندار خوزستان دیدار با علماء و روحانیان استان را از دیگر برنامه‌های روز نخست سفر رئیس جمهور به خوزستان عنوان و اظهار کرد: دکتر روحانی در روز دوم سفر خود در همایشی تحت عنوان «ظرفیت‌های توسعه استان خوزستان» که در اهواز برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت.



وی با اشاره به اینکه سفر رئیس جمهور به استان خوزستان سه روزه است، گفت: به همراه ایشان تعدادی از وزرا نیز به خوزستان سفر می‌کنند که با توجه به برخی طرح‌های مهم در حوزه کشاورزی، از جمله اجرای طرح بزرگ 550 هزار هکتار اراضی کشاورزی مقام معظم رهبری، قطعاً وزیر کشاورزی در این سفر رئیس جمهور را همراهی خواهد کرد.



معاون استاندار خوزستان گفت: رئیس جمهور چهارشنبه شب، از طریق صدا و سیمای مرکز خوزستان با مردم این استان ارتباط و گفت‌وگویی مستقیم خواهد داشت.



خبیر دیدار با ایثارگران، دیدار با مردم 2 شهرستان، دیدار با تعدادی از خانواده‌های شهداء، ایثارگران و جانبازان و بازدید از یکی از صنایع در خوزستان را از دیگر برنامه‌های سفر رئیس جمهور به این استان عنوان کرد و گفت: رئیس جمهور در روز پایانی سفر خود به خوزستان در نشست شورای اداری استان که پنجشنبه، 26 دی در اهواز برگزار می‌شود، حضور می‌یابد.



وی به اولویت‌های توسعه استان خوزستان که در این سفر بسیار مد نظر قرار خواهد گرفت اشاره کرد و گفت: یکی از اولویت‌های بسیار مهم استان این است که طرح 550 هزار هکتار اراضی کشاورزی در خوزستان به نتیجه برسد و پس از سال‌ها در مدت زمانی معین ظرف 2 تا 3 سال، این طرح اجراء شود. این طرح بسیار مهمی است که اجرای آن می‌تواند در افزایش قابلیت‌های کشاورزی، ایجاد اشتغال و تولید محصولات کشاورزی و دامی بسیار تأثیرگذار باشد.



معاون استاندار خوزستان گفت: یکی دیگر از موارد بسیار مهم و اساسی که در این سفر مورد توجه قرار خواهد گرفت، بحث تأمین آب آشامیدنی با کیفیت، بهداشتی و سالم برای مردم استان است که برای این منظور سه طرح آبرسانی در حال اجراست.



خبیر افزود: طرح بزرگ آبرسانی غدیر که شهرستان‌های میانی و جنوبی استان خوزستان را پوشش می‌دهد، طرح آبرسانی جنوب شرقی استان که شهرستان‌های امیدیه، ماهشهر، هندیجان، رامهرمز و رامشیر و طرح آبرسانی شرق استان که شهرستان‌های ایذه، باغملک و هفتگل را پوشش می‌دهد، از جمله این طرح‌هاست.



وی با بیان اینکه بحث توسعه راه‌های ارتباطی استان در سفر رئیس جمهور مورد توجه قرار خواهد گرفت، ادامه داد: راه‌های ترانزیتی استان با حجم بالای ترافیکی از جمله محورهای خرمشهر به سمت اهواز و اندیمشک، که به مرکز کشور منتهی می‌شود و راه‌های ترانزیتی اهواز به سمت هفتکل، ایذه و اصفهان، از جمله موارد مدنظر است.



معاون استاندار خوزستان گفت: همچنین با توجه به ظرفیت‌های بالای اقتصادی حمل بار و مسافر از استان به سایر نقاط کشور، توسعه خطوط ریلی خوزستان نیز در این سفر مدنظر قرار خواهد گرفت.

captcha