کد خبر: 1358169
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸

اعطای 200 گواهینامه به قرآن‌آموزان جامعة‌القرآن خوزستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به 200 نفر از قرآن‌آموزان جامعة‌القرآن خوزستان با کسب نمره قبولی در آزمون‌های پایان دوره، گواهینامه اعطا می‌شود.

زینب سلیمانی، مدیرمسئول جامعة‌القرآن خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اعطای این گواهینامه‌ها، گفت: طی مراسمی که به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) جامعة‌القرآن خوزستان برگزار می‌شود به 200 نفر از قرآن‌آموزان این مرکز با کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون‌های پایان دوره، گواهینامه گذراندن دوره آموزشی اعطاء خواهد شد.

وی اظهار کرد: از جمله برنامه‌های این مراسم می‌توان به قرائت قرآن، اجرای برنامه تواشیح و سخنرانی اشاره کرد و در پایان نیز از برترین‌ها تجلیل به‌عمل می‌آید.

سلیمانی عنوان کرد: همچنین به بیش از 300 نفر از قرآن‌آموزان که در دوره گذشته موفق به کسب رتبه برتر شدند، از سوی این مرکز قرآنی در ایام پاییز گواهینامه اعطاء شد.

 مدیرمسئول جامعة‌القرآن خوزستان خاطرنشان کرد: این گواهینامه‌ها در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجوید، ترجمه و مفاهیم و حفظ قرآن اعطاء شده است.

captcha