کد خبر: 1358422
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹

نهادینه‌سازی ارزش‌های انقلاب اسلامی برای کودکان یک ضرورت است

گروه اجتماعی: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان گفت: درونی شدن ارزش‌های انقلاب اسلامی برای کودکان یک ضرورت است.


سهیلا شیخی، مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: انتقال ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های آینده وظیفه امروز متولیان فرهنگی است.



وی درونی شدن ارزش‌های انقلاب اسلامی را در کودکان و نوجوانان بهترین اقدام برای ماندگاری و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی و مقابله با برنامه‌ریزی دشمنان بر ذهن نوجوانان خواند.



شیخی با تأکید بر این که کانون فضایی امن برای رشد و پرورش استعدادهای بچه‌ها و بهترین مکان برای انتقال ارزش‌های ملی و مذهبی است به خانواده‌هـا توصیه کرد که فرزنـدانـشان را بـا اعتماد کامل به کانون بفرستند.



وی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان امروز دارای شعور و اندیشه بالایی هستند، افزود: این امر دقت نظر و اهتمام مسئولان امر به‌ویژه کمیته کودک و نوجوان دهه فجر را در جهت انتقال پیام انقلاب اسلامی و تفهیم و تفاهم آن به نسل حاظر سنگین‌تر می‌کند و جای کار بیشتری را نیز می‌طلبد.



مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان تعامل و مشارکت رسانه‌های جمعی و دیگر دستگاه‌های فرهنگی استان و خانواده‌ها را در تحقق اهداف این کمیته بسیار مهم خواند و بر آن تأکید کرد.



وی افزود: کانون با آغوش باز پذیرای آن‌ها است و زمینه‌ای مناسبی را برای غنی‌سازی اوقات فراغت آن‌ها در تمام فصول سال فراهم خواهد کرد.



شیخی بهره‌برداری از کتابخانه سیار مرزی مریوان را همزمان با سی و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران اقدامی مهم در خدمت رسانی بهتر به روستاییان خواند و یادآور شد: هزینه کردن در حوزه های فرهنگی بویژه برای کودکان و نوجوانان بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است.

captcha