کد خبر: 1358898
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵

فراخوان بورس دکتری بانک توسعه اسلامی برای سال 2014

گروه بین‌الملل: بانک توسعه اسلامی با انتشار فراخوانی عمومی، بورس دکتری ویژه دانشجویان کشورهای عضو برای سال 2014 میلادی را اعلام کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی« isdb»، بانک توسعه اسلامی با انتشار فراخوانی عمومی اعلام کرد که ثبت‌نام بورس‌های دکتری ویژه دانشجویان کشورهای عضو به‌زودی آغاز می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه‌های طرف قرارداد با بانک توسعه اسلامی، وارد مرحله گزینش شوند.



بر اساس این فراخوان، بورس دکتری بانک توسعه اسلامی شامل کسانی می‌شود که در رشته‌های پزشکی، کشاورزی، صنایع غذایی، مکانیک، انرژی، نانوتکنولوژی و توسعه زیرساخت‌ها در حال تحصیل هستند یا به عنوان پژوهشگر در مراکز پژوهشی مورد تایید بانک توسعه اسلامی فعالیت می‌کنند.



این بورس تمام هزینه‌های مربوط به شهریه دانشگاه، بیمه، خوابگاه و هزینه‌های پزشکی را در برمی‌گیرد و پذیرفته‌شدگان می‌توانند در دانشگاه‌های آکسفورد، کمبریج، ناتینگهام، بیرمنگام، لندن، پرینستون آمریکا، پاریس تکنیک فرانسه و دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله در عربستان سعودی به ادامه تحصیل مشغول شوند.



برای دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی بانک توسعه اسلامی مراجعه کنید.

captcha