کد خبر: 1359091
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
تا پایان امسال صورت می‌گیرد؛

صدور سند ثبتی برای 16 مسجد در ایوان

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی اوقاف ایوان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 11 سند ثبتی مسجد و حسینیه در این شهرستان صادر شده است، گفت: تا پایان امسال نیز برای 5 مسجد و حسینیه دیگر سند ثبتی صادر می‌شود.


مهدی صادقی، مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: با تلاش و پیگیری‌های مستمر کارشناسان ثبتی و حقوقی این دستگاه در سال جاری 11 سند مسجد و حسینیه در شهرستان ایوان به ثبت رسیده است.



وی با بیان اینکه 5 مسجد و حسینیه دیگر نیز در این شهرستان تا پایان سال جاری صاحب سند ثبتی می‌شوند، گفت: همچنین صدور سند 8 مسجد و حسینیه دیگر در ایوان در دست اقدام است که ثبت آنها در سال آینده صورت می‌گیرد.



مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایوان، ممانعت از تعرض افراد سودجو، ثبت اطلاعات و مشخصات مساجد، برنامه‌ریزی برای جذب اعتبارات و انجام فعالیت‌های عمرانی و توسعه مساجد را از جمله مزیت‌های سنددار شدن این اماکن مقدس عنوان کرد.

captcha