کد خبر: 1359100
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸
سید علی سرابی:

موضع اتحادیه تشکل‌های قرآن برای ادغام موسسات قرآنی از سر خیرخواهی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور اظهار کرد: موضع این اتحادیه از ارائه پیشنهاد ادغام اتحادیه موسسات قرآنی از سرخیرخواهی است و امیدواریم که دوستان در اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی به این موضوع توجه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدعلی سرابی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در نشست خبری دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور «اتقان» که امروز، 24 دی‌ماه در سالن اجتماعات خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برگزار شد، به بیان مطالبی درباره فعالیت‌ موسسات قرآنی در کشور و وجود دو اتحادیه موسسات قرآنی پرداخته و بر لزوم ادغام این اتحادیه‌ها تأکید کرد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با بیان اینکه به هر حال وحدت و انسجام یکی از ارزش‌های مورد تأکید قرآن است، افزود: ما در سال‌های گذشته دیدیم که مقام معظم رهبری یک سال را با عنوان «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» نام‌گذاری کردند؛ این بدان معنی است که وحدت و انسجام حتی در قرآن نیز مورد توصیه است.

فلسفه تأسیس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور وحدت رویه بوده است

وی با یادآوری اینکه ایجاد وحدت رویه در فعالیت موسسات قرآنی، فلسفه تأسیس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور بوده است، عنوان کرد: بر این اساس ما که پرچم‌ موسسات قرآنی را برافراشته‌ایم، باید بر ارزش وحدت و انسجام پافشاری داشته باشیم و تلاش کنیم تا این مسیر را در فعالیت موسسات قرآنی کشور نیز دنبال کنیم.

سرابی در ادامه با اشاره به تأسیس اتحادیه موساست قرآنی ـ مردمی کشور طی سال‌های اخیر، گفت: با تأسیس این موسسه جدید که با حمایت سازمان دارالقرآن‌الکریم انجام شد، شاهد تشتت در عرصه فعالیت‌های قرآنی مردمی شدیم.

موضع اتحادیه تشکل‌های قرآن برای ادغام اتحادیه‌ها از سر دلسوزی است

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه موضع ما برای ادغام اتحادیه‌ها، خیرخواهانه است، ادامه داد: خوب است که دوستان در اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور به این موضوع توجه جدی داشته باشند و بدانند که خواسته ما از موضع دلسوزانه است و امیدواریم به فصل الهی این اتفاق هر چه زودتر رخ دهد.

وی اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت قرار است که فعالیت‌های اجرایی به بخش مردمی واگذار شود و دولت از تصدی‌گری امور اجتناب کند که هم‌اکنون مشاهده می‌کنیم که دولت و نظام جمهوری اسلامی که شامل بخش‌های مختلفی است، برای واگذاری فعالیت‌ موسسات قرآنی دچار سردرگمی شده و نمی‌داند که با چه کسانی باید تعامل داشته باشد.

موسسات قرآنی کشور باید زیر نظر یک اتحادیه واحد فعالیت کنند

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ادامه داد: همچنین در عرصه مدیریت کلان یک نوع خلأ وجود دارد، به این معنی که برای تمامی اقشار و گروه‌ها از جمله هنرمندان، عکاسان، نویسندگان و... یک اتحادیه و تشکل واحد وجود دارد که به حمایت از این اقشار می‌پردازد، اما در حوزه موسسات قرآنی یک اتحادیه واحد نبوده و موسسات نیز زیر نظر دو اتحادیه کشوری فعالیت دارند و به همین دلیل یک برنامه‌ریزی جامع صورت نمی‌گیرد.

وی یادآور شد: این طبیعت کار تشکیلاتی است که سیستم مدیریتی باید از قاعده به سمت راس حرکت کند و وصل شود و نمی‌شود که در رأس چند منشور قرار گیرد و باید یک اتحادیه کشوری در رأس فعالیت‌های موسسات قرآنی قرار گیرد.

سرابی با اشاره به انتخاب مدیر جدید اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی کشور عنوان کرد: پس از اینکه مدیر این اتحادیه مجدداً از طریق رای‌گیری انتخاب شد، ما با ارسال نامه‌ای به سازمان دارالقرآن‌الکریم بر پیشنهاد خودمان تأکید کرده‌ایم و اعلام کردیم که خواهان ادغام این دو اتحادیه هستیم.

وی در ادامه افزود: اگر مرتب پیشنهاد ادغام اتحادیه موسسات قرآنی را می‌دهیم به این معنی نیست که برای ادامه حیات اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور نیازمند ادغام اتحادیه‌ها هستیم، البته همان مقدار که این ادغام برای ما ضرورت دارد، برای اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی نیز ضرورت دارد که این ادغام اتفاق بیافتد.

م.احمدنیا
|
-
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۵ - ۰۰:۱۵
0
0
باسلام امیداست این موضوع محقق شودبا تعامل بزرگواران تادر امر فعالیتهای قرآنی نیز تسریع گردد
م.احمدنیا
|
-
|
۱۳۹۲/۱۰/۲۷ - ۲۰:۱۹
0
0
باسلام امیداست این امر بدون جناح بندی وخالصانه صورت بگیرد ودل تمامی قرآنیان را شاد کند انشاءالله
captcha