کد خبر: 1359125
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۶
منتظری:

ارتقای دانش مدیران قرآنی مناطق محروم اولویت دوره «اتقان» است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر اجرایی دوره اتقان بیان کرد: ارتقای دانش مدیران قرآنی مناطق محروم اولویت دوره «اتقان» است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست خبری دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور، عصر امروز، سه‌شنبه، 24 دی‌ماه در محل خبرگزاری ایکنا برگزار شد.



بر اساس این گزارش حسن محمدی، مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در این نشست درباره نقش موسسات قرآنی در فرهنگ‌سازی اظهار کرد: موسسات یکی از مهم‌ترین ساختار‌های فرهنگ‌سازی اسلامی دینی در کشور هستند.



وی ادامه داد: این موسسات افسران فرهنگی  - دینی ما هستند که در این زمینه فعالیت می‌کنند و اولویت در ساختارهای فرهنگی به موسسات قرآنی داده شده است. علی‌رغم این اهمیت ساختار‌ی، در بخش مسائل بودجه‌ای حمایت جدی از موسسات قرآنی نشده‌ است و با وجود اینکه در سال‌های اخیر یک رشد جهش گونه‌ای در موسسات داشته‌ایم، نیاز است حمایت‌های هدف‌مند با شیوه‌های نوین به سمت استقلال مالی موسسات سوق داده شود.



محمدی بیان کرد: ما باید یک ساختار اداری منحصر به فرد برای موسسات قرآنی تدوین کنیم. فعالان قرآنی با کمترین امکانات فعالیت‌های قرآنی را انجام می‌دهند و این موسسات از دید قانون به شیوه‌ای فعالیت می‌کنندکه گویا آنها بنگاهای اقتصادی هستند. ما بار‌ها گفته‌ایم که این موسسات قرآنی از نظر اقتصادی بازده‌ای ندارد.



این فعال قرآنی گفت: براساس شرایط ویژه در حوزه بیمه در سال‌های اخیر، بحث بیمه فعالان قرآنی در سال 88 مطرح شد و این امر امیدی را به جامعه قرآنی وارد کرده بود و این بحث حدود پنج ماه است که به دلیل اختلافات بین دستگاه‌ها قطع شده است.



در ادامه این نشست منتظری، مدیر اجرایی دوره اتقان با توجه به بحث ظرفیت شرکت‌کنندگان بیان کرد: شرکت‌کنندگان بیش از ظرفیت 400 نفر بوده و تا به حال 723 نفر ثبت نام کرده‌اند و این استقبال بی نظیر، بیشتر از سوی استان‌های محروم بوده است و برگزاری این دوره آموزشی در صورت حمایت‌ نهادها و مسئولان دوره‌های دیگر مجددا برگزار می‌شود.



وی گفت: ما بیشترین اولویت را برای مناطق محروم قرار داده‌ایم و این مناطق محروم بالای 200 شعبه برای ثبت نام داشته‌اند و این ثبت نام‌ها در روز گذشته ساعت 16 بعد‌از ‌ظهر به پایان رسیده است و به مناطقی که در این دوره آموزشی شرکت نکرده‌اند مطالب این دوره آموزشی را در قالب لوح فشرده خواهیم داد.



گزارش ایکنا حاکی است، عزیزی، رئیس کمیته آموزش اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشورعنوان کرد: یکی از نکات مهم در حفظ راهبردی قرآن برای حفاظان ایجاد بسترسازی و معرفی شیوه‌های صحیح حفظ قرآن است که این اتحادیه در این راستا محصولات قرآنی مانند نرم‌افزار، جزوات کمک‌آموزشی را در اختیار آنها قرار داده است.



رئیس کمیته آموزش اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشورگفت: در پاییز و زمستان سال گذشته در 6 استان مرزی کشور سفر کرده و پس از بازدید از این مناطق محروم و دیدار با مدیران این شهرها راهکارهای خوبی را برای آموزش صحیح قرآن به آنها داده‌ایم.

captcha