کد خبر: 1359272
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰

اعلام طرح‌های پیشنهادی آذین‌بندی سطح شهر اراک در دهه فجر

خبرنگاران افتخاری/ مهدیه احمری: در جلسه هماهنگی برگزاری هرچه باشکوه‌تر دهه فجر در شهرستان اراک طرح‌های پیشنهادی آذین‌بندی شهر ارائه شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در ابتدا جلسه مجتبی خراجی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری اراک ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از حضور مدعوین به ارائه مطالبی درباره اقدامات و وظایف کمیته فضاسازی و آذین‌بندی ستاد گرامیداشت دهه فجر پرداخت.



وی در ادامه با بیان اینکه سازمان زیباسازی به عنوان کمیته فضاسازی و آذین‌بندی ستاد گرامیداشت دهه فجر در نظر گرفته شده، تصریح کرد: کمیته مذکور با به کارگیری نهایت تلاش حداکثری خود، سعی در اجرای برنامه ها به نحو احسن دارد.



فاطمه عسگری، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک با حضور در این جلسه، بیان کرد: این سازمان با عنوان کمیته فضاسازی و آذین‌بندی ستاد گرامیداشت دهه فجر، برنامه‌ها و اقدامات گسترده‌تری را در دستور کاری خود قرار داده تا انشاالله دهه فجر امسال باشکوه هرچه تمام برگزار شود.



وی در ادامه مطالب خود ضمن درخواست از اداره آموزش و پرورش استان مرکزی مبنی‌بر آذین‌بندی معابر و محوطه بیرونی اداره، بر همکاری بیش از بیش مجمع امور صنفی اداره اصناف در راستای آذین‌بندی سطح شهر ویژه ایام دهه فجر و فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تأکید کرد.



مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اراک همچنین خواستار توجه گسترده تمامی نهادها و ارگان‌ها به ورودی شهر اراک در این ایام شد و گفت: مناطق و سازمان‌های تابعه شهرداری نیز با در اختیار گذاشتن نیروهای اجرایی و ماشین آلات مربوطه می‌توانند کمک شایانی به سازمان، در فضاسازی مناسب ایام دهه فجر کنند.



وی در پایان یادآور شد: امید است تا با یک همکاری و تلاش همه جانبه، یک فضای شاد و ویژه در خور این ایام را در شهر اراک ایجاد کنیم.



هاشمی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در ادامه جلسه ضمن تشکر و قدردانی از همکاری شهرداری، ادارات و نهادهای مذکور در برگزاری برنامه‌های ایام گرانقدر دهه فجر، گفت: آذین‌بندی و فضاسازی محوطه بیرونی شرکت‌ها و کارخانجات و همچنین ورودی شهر اراک بسیار مهم و ضروری است، که باید مورد توجه حداکثری قرار گیرد.



در ادامه این جلسه مرادعلی عباسی، معاون خدمات شهری شهرداری اراک ضمن تشکر و قدردانی در خصوص عملکرد مجموعه شهرداری مبنی‌بر استقبال گرم و پرشور از ایام دهه فجر، به ارائه مطالب تکمیل کننده جلسه پرداخت.



وی ایجاد انگیزه در شهروندان با برپایی غرفه‌های متنوع در مسیر راهپیمایی، همکاری اتوبوسرانی مبنی‌بر حمل و نقل شهروندان در روز 22 بهمن ماه، نصب بنر با رعایت نکانت ایمنی و عدم استفاده ار داربست، تلاش اداره آموزش و پرورش مبنی‌بر حضور حداکثری دانش‌آموزان در راهپیمایی و بازدید از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران را از جمله برنامه‌های ویژه ایام دهه فجر و فرا رسیدن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد.



در انتها، جلسه با ارائه یک جمع‌بندی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری اراک در خصوص برنامه‌های پیشنهادی خاتمه یافت.



این جلسه که با حضور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی، معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت خدمات شهری، مدیران مناطق و سازمان‌های تابعه شهرداری اراک، نمایندگان مجمع امور صنفی اداره اصناف، صنایع و معادن و بازرگانی و همچنین اداره آموزش و پرورش استان مرکزی برگزار شد، هر یک از حاضران به ارائه نظرات و پیشنهاداتی در خصوص برنامه‌های در دست اجرای ویژه ایام گرانقدر دهه فجر پرداختند.

captcha